Waktos persiapan: 2 jam istirahat + 20 menit

Waktos masak: 10 menit

Bahan pikeun 2 jalma

2 turnamén sapi

15 dugi ka 20 gram truffle hideung

20 cl tina krim cair sadayana

cabé

Fleur de sel sareng truffle

Jus tina truffle

200 gram tagliatelle seger

siap-siapna

Dua jam sateuacan tuang anjeun, tuang krim cair, jus truffle hideung sareng truffle hideung parut kana wadah kedap udara. Simpen dina kulkas.

Sésana tina resep dilakukeun dina waktos tuang.

Kulub sajumlah ageung cai asin kanggo masak pasta. Masak aranjeunna salami 5 menit dina kulub sareng solokan aranjeunna.

Nalika pasta nuju asak, masak turnamén dina panci anu di minyak kalayan entéh.

Nalika turnamén tos asak (karesep anjeun), deglaze kalayan krim cair sadayana nganggo truffle hideung. Entong didih. Tambahkeun uyah sareng cabé.

Ngawula ka panas sareng pasta seger sareng ditambus ku saos truffle hideung.