Waktos persiapan: 15 menit

Waktos masak: henteu masak

Bahan pikeun 2 jalma

2 bal mozzarella di Bufala

2 tomat tipe jantung sapi ageung

100 gram arugula

2 séndok minyak zaitun kalayan jus truffle

1 satengah séndok cuka sherry

Fleur de sel sareng truffle Truffle chip

siap-siapna

Ngumbah tomat sareng potong kana 0.5 sentimeter kandelna.

Susun aranjeunna dina rosette dina piring anjeun.

Sebarkeun arugula, dikumbah sareng dikuras sateuacanna, kana tomat.

Tempatkeun bal Bufala mozzarella di tengah unggal piring.

Dina ramekin, campur minyak sareng jus truffle sareng cuka sherry.

Usum sareng vinaigrette sareng ciwit fleur de sel kalayan truffle.