toko



Mentega truffle

Rujukan 7427135936364
9.90 €
En stock
1
Rincian produk

Mentega truffle hideung

Mentega truffle hideung, pikeun mikat tamu anjeun

Anjeun resep nyenangkeun kulawarga, réréncangan anjeun ku nyayogikeun aranjeunna piring anu raos. Anjeun resep ningkatkeun piring sareng produk anu luar biasa. Janten, gancang panggihan mantega truffle hideung, produk tina taneuh Perancis.

Mentega truffle ngandung truffle hideung asli anu disebut ogé Tuber Mélanosporum, truffles dipanén di Kidul Perancis. Truffles ieu kacida hargana ku spesialis sabab ngahasilkeun rasa halus tina kemiri, kasturi sareng undergrowth. Aranjeunna bakal ngahudangkeun kuncup rasa anjeun. Mentega kualitas kalayan truffles ngandung:

  • Mantega anu diklarifikasi, 3% truffle hideung, uyah

Mentega truffle hideung bakal raos sareng nambihan kalancaran masakan sadidinten atanapi kana piring liburan, kana piring panas atanapi tiis:

  • Dina daging bakar, sapertos mentega maitre d ',
  • Kalayan kentang ngan saukur dikukus,
  • Dina risotto a,
  • Nyebarkeun dina roti anu saé salaku iringan tiram
  • Pikeun tagliatelle sareng truffle butter, piring anu lezat sareng henteu pikaresepeun.

Jsb

Mentega truffle hideung mangrupikeun produk anu raoseun luar biasa. Tapi, éta pikaresepeun dina harga anu terjangkau. Buru-buru teras pesen pikeun ningkatkeun olahan kuliner anjeun!

Mentega parantos diklarifikasi teras disterilkeun supados tetep tiis saatos dibuka sareng dikonsumsi gancang.

Simpen produk ieu engké