Waktos persiapan: 5 menit

Bahan pikeun 6 jalma

1 cengkéh bawang bodas

300 gram buah zaitun hideung diadu

2 séndok capers

2 séntilér jeruk nipis

5 centilitres minyak zaitun sareng truffle hideung

siap-siapna

Campur sadaya bahan dugi ka kéngingkeun puri halus.

Ngawula sareng roti bakar bakar.