Waktos persiapan: 15 menit

Waktos masak: 10 menit

Bahan pikeun 4 jalma

50 cl tina krim cair sadayana

400 g tina tagliatelle seger

10 gram truffle hideung

Minyak zaitun kalayan jus truffle

Fleur de sel sareng truffle hideung

siap-siapna

Hayu krim cair tiis. Tambahkeun truffle hideung ngantepkeun infuse bari pasta anu asak.

Masak tagliatelle. Aranjeunna kedah janten al dente.

Susun aranjeunna dina unggal piring.

Sebarkeun krim truffle.

Usum ku lada sakedik sareng fleur de sel kalayan truffle hideung.

Béréskeun ku girimis minyak zaitun anu raoseun sareng truffle.

Ngawula ka panas.