truffle Périgord hideung

Turnamén nganggo truffle hideung

Waktos persiapan: 2 jam istirahat + 20 menit Waktos masak: 10 menit Bahan kanggo 2 jalmi 2 turnamén sapi 15 dugi 20 gram truffle hideung 20 cl krim cair sadayana Pepper Fleur de sel sareng truffle Jus tina truffle 200 gram Persiapan tagliatelle seger Dua jam sateuacan tuang anjeun, tuang krim cair, jus truffle hideung sareng truffle hideung parut kana wadah kedap udara. Simpen dina kulkas.…

0
Maca deui

Saos apéritif truffle hideung

Gampang pisan nyiapkeun saos apéritif truffle hideung - Pendakan resep dumasar truffle anu ngeunah kami. Kotak aperitif sampurna pikeun ngiringan resep ieu. Waktos persiapan: 5 menit Waktos istirahat: 2 jam dina kulkas Bahan-bahan pikeun 6 jalma 100 gram kiju pondok sareng 40% gajih 100 gram krim beurat 2.5 centilitres minyak zaitun sareng truffle hideung 5 gram Dicangcang truffle hideung Fleur de ...

0
Maca deui

Kéju domba Rocamadours kalayan minyak truffle hideung

Waktos persiapan: 5 menit Waktos masak: 10 menit Bahan kanggo 6 jalmi 6 kéju domba rocamadour 5 séntilitres minyak zaitun kalayan jus truffle Cabé bodas Lada 5 buah Fleur de sel kalayan persiapan truffle hideung Preheat oven anjeun 180 ° c. Tempatkeun kéju domba Rocamadours dina ramekin diaméterna 15 séntiméter. Teras tambahkeun minyak sareng cabé. Panggang salami 10 menit dina 180 ° C. Pas tina oven, taburkeun ciwit ...

0
Maca deui

Omelet truffle hideung-gaya Tapas

Waktos persiapan: 10 menit + 1 jam menit istirahat Waktos masak: 5 dugi ka 10 menit Bahan kanggo 6 jalma 4 endog 10 gram truffle hideung 3 séndok. ka s. minyak zaitun kalayan jus truffle 1 sdt. nepi ka c. sakabeh cair krim Fleur de sel kalayan truffle hideung jus truffle Hideung tina toples cabé Bodas tina pabrik Persiapan Kira-kira rendang truffle. Meupeuskeun endog kana mangkok teras ngéléhkeun éta. ...

0
Maca deui

Tagliatelle kalayan truffle hideung

Waktos persiapan: 15 menit Waktos masak: 10 menit Bahan kanggo 4 jalmi 50 cl krim cair sadayana 400 g seger tagliatelle 10 gram truffles hideung minyak zaitun kalayan jus truffle Fleur de sel kalayan truffle hideung Persiapan Ngadamel tiis krim cair. Tambahkeun truffle hideung ngantepkeun infuse bari pasta anu asak. Masak tagliatelle. Aranjeunna kedah janten al dente. Susun aranjeunna dina unggal piring. Bagikeun krim truffle.…

0
Maca deui

Brie leutik kalayan truffle

Waktos persiapan: 10 menit Waktos istirahat: 72 jam Bahan pikeun 4 jalma Brie leutik beuratna 200 g 11 gram truffle Persiapan Persiapan ieu kedah dilakukeun 72 jam (3 dinten) sateuacana. Potong brie kana 2 bagian bujur. Bagikeun truffle dina unggal sisi bagéan jero brie. Bungkus dina foil aluminium. Tempat dina kotak anu kedap udara sareng didinginkan 72 jam. Candak kaluar sareng angkat dina suhu kamar 1 ...

0
Maca deui

Omat mozzarella nganggo truffle

Waktos persiapan: 15 menit Waktos masak: henteu masak Bahan-bahan pikeun 2 jalma 2 bal Bufala mozzarella 2 sapi ageung tipe jantung tomat 100 gram arugula 2 séndok minyak zaitun kalayan jus truffle 1 satengah séndok cuka sherry Fleur de sel sareng truffle Ruff truffles Persiapan Ngumbah tomat sareng potong kana irisan kandel 0.5 cm. Susun aranjeunna dina rosette dina piring anjeun. Sebarkeun arugula, sateuacana ...

0
Maca deui

Endog diacak-acak ku truffle hideung

Waktos persiapan: 10 menit + 30 menit istirahat Waktos masak: 5 menit Bahan kanggo 2 jalmi 3 endog seger 3.5 gram truffle hideung 2 séndok krim beurat Sababaraha sprig chives (opsional) Fleur de sel with truffle hideung hideung cabé Bodas 1 tombol mantega Sakedik minyak zaitun sareng jus truffle hideung Persiapan Ngumbah endog. Teras, taliti pisan, ngadamel liang dina luhur dua endog. Saeutik ku ...

0
Maca deui

Roti bakar sareng mentega truffle

Waktos persiapan: 10 mnt Waktos istirahat: 48 jam 00 Bahan kanggo 2 jalmi 5 gram truffle 50 gram mentega semi asin anu lemes 6 roti bakar tina Persiapan roti bakar Resep nyiapkeun 48 jam sateuacanna. Sacara kasar rendang truffle. Ngagunakeun garpu, campur mentega sareng truffle. Tempat dina ramekin sareng kulkas 00 jam sateuacan disajikeun. Ngawula kana roti bakar bakar.

0
Maca deui