Gampang pisan nyiapkeun saos apéritif truffle hideung - Pendakan resep dumasar truffle anu ngeunah kami. Kotak aperitif sampurna pikeun ngiringan resep ieu.

Waktos persiapan: 5 menit

Waktos nangtung: 2 jam dina kulkas

Bahan pikeun 6 jalma

100 gram kéju pondok sareng 40% gajih

100 gram krim beurat

2.5 centilitres minyak zaitun sareng truffle hideung

5 gram truffle hideung dicincang

Fleur de sel sareng truffle hideung

Cabé bodas

siap-siapna

Campur tina blanc fromage sareng krim beurat.

Tambahkeun truffle hideung minyak truffle.

Uyah sareng kembang truffle hideung cabé.

Kulkas 2 jam sateuacan dilayanan.

Saos apéritif truffle hideung - Kotak aperitif sampurna pikeun ngiringan resep ieu. Pikeun ngiringan aperitif anjeun, téangan Kotak apéritif VIP truffle :