Waktos Persiapan: 10 mnt

Waktos istirahat: 48 h 00

Bahan pikeun 2 jalma

5 gram truffle

50 gram mentega semi asin, lemes

6 roti bakar tina roti bakar

siap-siapna

Resep disiapkeun 48 jam sateuacanna.

Sacara kasar rendang truffle.

Ngagunakeun garpu, campur mentega sareng truffle.

Tempat dina ramekin sareng kulkas 48 jam sateuacan disajikeun.

Ngawula kana roti bakar bakar.