Kaayaan Penjualan Umum (GTC)

Sarat & Kaayaan 
 

Préambule 

Kondisi penjualan umum ieu dilarapkeun ka sadaya penjualan anu dilakukeun dina halaman wéb Truffes-vip.com.

Halaman wéb https://truffes-vip.com nyaéta layanan tina: 

  • Ngaleungitkeun NEGOCE
  • lokasina 2 impasse des Truffières, 24570 Condat Sur Vézère
  • URL situs: https://truffes-vip.com
  • e-mail: contact@truffes-vip.com
  • telepon: 05 64 49 00 11

Situs wéb Truffes-Vip.com ngajual produk ieu: Produk didamel tina truffle, kotak, minyak zaitun, anggur, patés, uyah, sareng sajabana.

Palanggan nyatakeun parantos maca sareng nampi kaayaan umum jual sateuacan nempatkeun pesenanana. Éta validasi tina urutan nyababkeun ditampa dina kaayaan umum dijual.

Artikel 1 - Prinsip

Kaayaan umum ieu nyatakeun sadaya kawajiban partéy. Dina pengertian ieu, anu mésér dianggap nampi aranjeunna tanpa cadangan.

Kondisi penjualan umum ieu dilarapkeun kana pangaluaran sadaya kaayaan anu sanés, sareng khususna anu berlaku pikeun penjualan di toko atanapi ngalangkungan saluran distribusi sareng pamasaran anu sanés.

Éta tiasa diaksés dina halaman wéb Truffes-vip.com sareng bakal lumaku, dimana lumaku, dina vérsi anu sanés atanapi dokumén kontradiktif anu sanés.

Anu ngajual sareng anu mésér satuju yén kaayaan umum ieu sacara éksklusif ngatur hubunganana. Anu ngajual ngagaduhan hak pikeun ngarobih kaayaan umum na ti jaman ka jaman. Aranjeunna bakal lumaku pas aranjeunna nempatkeun online.

Upami kaayaan jual janten kirang, éta bakal dianggap diatur ku prakték anu berlaku di séktor jual jarak anu perusahaanna markasna di Perancis.

Kaayaan umum jual ieu sah dugi ka 31/12/2020

Pasal 2 - Eusi

Tujuan tina kaayaan umum ieu nyaéta pikeun ngahartikeun hak sareng kawajiban para pihak dina kerangka jual barang online anu ditawarkeun ku anu ngajual ka anu ngagaleuh, tina halaman wéb Truffes-vip.com

Kaayaan ieu ngan ukur diterapkeun pikeun pameseran anu dilakukeun dina situs [Nami halaman wéb] sareng dikirim sacara éksklusif di daratan Perancis atanapi Corsica. Kanggo pangiriman naon waé di departemén sareng wilayah Perancis di luar negeri atanapi luar negeri, pesen kedah dikirim ka alamat email ieu: contact@truffes-vip.com

Mésér ieu ngeunaan produk-produk ieu: Produk anu didamel tina truffle, kotak, minyak zaitun, anggur, patés, uyah, sareng sajabana.

Pasal 3 - Inpormasi sateuacan kontrak

Anu mésér nampi yén parantos diinformasikeun, sateuacan nempatkeun pesen na sareng nyimpulkeun kontrak, ku cara dibaca sareng kahartos, ngeunaan kaayaan umum penjualan ieu sareng sadaya inpormasi anu didaptarkeun dina tulisan L. 221- 5 tina Konci Konsumén.

Inpormasi ieu dikirim ka anu mésér kalayan cara anu jelas sareng kahartos:

- ciri penting tina harta;

- harga barang anu saé sareng / atanapi cara ngitung harga 

- sareng, upami lumaku, sadaya biaya tambahan pikeun transportasi, pangiriman atanapi ongkos kirim sareng sadaya biaya anu mungkin dibayar.

- henteuna palaksanaan kontrak langsung, tanggal atanapi tenggat waktos anu ngajual ngajadwalkeun nganteurkeun barang, kumaha hargana;

- inpormasi anu aya hubunganana sareng identitas anu ngajual, pos-pos na, telepon sareng detil kontak éléktronikna, sareng kagiatanana, anu aya hubunganana sareng jaminan hukum, pungsionalitas eusi digital sareng, dimana lumaku, interoperabilitasna, pikeun ayana sareng istilah palaksanaan jaminan sareng kaayaan kontraktual sanés.

Pasal 4 - Paréntah

Anu mésér ngagaduhan kamungkinan nempatkeun pesenan na online, tina katalog online sareng ku formulir anu aya di dinya, pikeun produk naon waé, dina wates saham anu aya.

Anu mésér bakal diinpormasi ngeunaan kasadiaan produk atanapi barang anu dipesen.

Supados urutan divalidasi, anu mésér kedah nampi, ku ngaklik tempat anu dituduhkeun, kaayaan umum ieu. Anjeunna ogé kedah milih alamat sareng modeu pangiriman, sareng akhirna mastikeun modeu pamayaran.

Penjualan bakal dianggap final:

- saatos ngirimkeun konfirmasi pembeli ngeunaan panarimaan pesenan ku anu ngajual ku email;

- sareng saatos nampi ku anu ngajual harga lengkep.

Pesenan naon waé nyababkeun ditampa harga sareng katerangan ngeunaan produk anu aya dijual. Sagala sengketa ngeunaan hal ieu bakal lumangsung dina kerangka bursa anu mungkin sareng jaminan anu disebatkeun di handap ieu.

Dina kasus anu tangtu, khususna henteu mayar, alamat anu salah atanapi masalah sanés dina akun pamésér, anu ngajualna ngagaduhan hak pikeun meungpeuk urutan anu mésér dugi masalahna direngsekeun.

Pikeun patalékan anu aya hubunganana sareng tindak lanjut tina hiji paréntah, anu mésér kedah nyauran nomer telepon ieu: 05 64 49 00 11 (biaya telepon lokal), dina sababaraha dinten sareng waktos: ti Senen dugi ka Jumaah 10:00 / 12 00 sareng 14: 00/17: 00 ku email, atanapi ngirim email ka anu ngajual di alamat email ieu: contact@truffes-vip.com

Pasal 5 - Tanda tangan éléktronik

Suplai online nomer kartu kiridit pembeli sareng validasi akhir tina ordo bakal janten buktina perjanjian anu ngagaleuh:

- pamayaran jumlah anu kedah dibayar dina formulir pesenan,

- tanda tangan sareng panarimaan nyata sadaya operasi anu dilaksanakeun.

Dina hal panipuan panggunaan kartu bank, anu mésér diulem, pas panggunaan ieu nyatet, ngahubungi anu ngajual dina nomer telepon ieu: 05 64 49 00 11

Pasal 6 - Konfirmasi pesenan

Anu ngajualna nyayogikeun anu nyalin salinan tina kontrak ku surat éléktronik.

Pasal 7 - Bukti transaksi

Registri komputerisasi, disimpen dina sistem komputer anu ngajual dina kaayaan kaamanan anu lumayan, bakal dianggap salaku buktina komunikasi, paréntah sareng pangmayaran di antara pihak-pihak. Pangarsipan pesenan pameseran sareng tagihan dilumangsungkeun dina médium anu dipercaya sareng awét anu tiasa dihasilkeun salaku buktina.

Artikel 8 - Inpormasi produk

Produk anu diatur ku kaayaan umum ieu nyaéta anu muncul dina halaman wéb anu ngajual sareng anu dituduhkeun dijual sareng dikirim ku anu ngajual. Aranjeunna ditawarkeun dina wates saham anu aya.

Produkna dijelaskeun sareng dipasihan akurasi anu pang ageungna. Nanging, upami aya kasalahan atanapi kalalangkungan dina presentasi ieu, anu ngajualna henteu tiasa dipertanggungjawabkeun.

Poto-poto produkna henteu kontraktual.

Pasal 9 - Harga

Panjualna ngagaduhan hak pikeun ngarobih harga na iraha waé tapi usaha pikeun nerapkeun harga anu ditetepkeun nalika mesen, tunduk kana kasadiaan dina tanggal éta.

Harga aya dina euro. Aranjeunna henteu tumut kana biaya biaya pangiriman, invoice salian, sareng dituduhkeun sateuacan validasi paréntah. Harga ngemutan PPN anu tiasa dianggo dina dinten pesenan sareng naon waé parobihan dina tingkat PPN anu berlaku bakal sacara otomatis dibayangkeun dina harga produk di toko online. 

Upami salah sahiji atanapi langkung pajak atanapi kontribusi, khususna lingkungan hirup, didamel atanapi dirobah, kaluhur atanapi kahandap, parobihan ieu tiasa ditingali tina harga jual produk.

Pasal 10 - Cara mayar

Éta mangrupikeun pesenan kalayan kawajiban mayar, anu hartosna yén nempatkeun pesenan nyababkeun pamayaran ku anu mésér.

Pikeun mayar tarekatna, anu mésér ngagaduhan pilihan pikeun sadaya metode pembayaran anu sayogi ku anjeunna ku anu ngajual sareng didaptarkeun dina situs anu ngajualna. Anu mésér ngajamin anu ngajual yén anjeunna ngagaduhan otorisasina anu diperyogikeun pikeun nganggo metode pamayaran anu kapilih ku anjeunna, nalika ngesahkeun formulir pemesanan. Panjualna ngagaduhan hak pikeun ngagantungkeun manajemén pesen sareng pangiriman naon waé upami aya panolakan otorisasi mayar ku kartu bank tina badan anu diakreditasi sacara resmi atanapi upami henteu mayar. Panjualna ngagaduhan hak khususna pikeun nolak ngadamel pangiriman atanapi pikeun ngahargaan paréntah ti anu mésér anu henteu acan mayar sapinuhna atanapi parsial mayar pesenan anu sateuacanna atanapi anu aya sengketa pembayaran dilaksanakeun. . 

  • Pamayaran tina harga parantos dijalankeun dina dinten pesen, numutkeun istilah ieu:

ku kartu pamayaran ngalangkungan paypal, atanapi transfer bank.

Pasal 11 - Ketersediaan produk - Ngabalikeun duit - Resolusi

Kacuali dina kasus force majeure atanapi salami waktos panutupanana toko online anu bakal diumumkeun sacara jelas dina halaman utama situs, waktos pengirimanna bakal aya dina wates saham anu aya, anu dituduhkeun di handap. Waktu pangiriman dijalankeun ti tanggal pendaptaran tina urutan anu dituduhkeun dina email konfirmasi pesen.

Pikeun pangiriman di daratan Perancis sareng Corsica, tenggat waktosna nyaéta 5 dinten ti dinten saatos dinten dimana pembeli nempatkeun pesen na, numutkeun istilah anu dipilih ku nasabah nalika milih pangiriman nalika mesen online, via modul boxtal. Panganyarna, tenggat waktosna nyaéta 30 dinten damel saatos réngsé kontrak.

Pikeun pangiriman ka departemén sareng téritori luar negeri Perancis atanapi ka nagara sanés, istilah pangiriman bakal ditetepkeun ka anu mésér dina unggal hal.

Dina hal henteu patuh kana tanggal pangiriman anu disatujuan atanapi tenggat waktos, anu mésér kedah, sateuacan ngalanggar kontrak, maréntahkeun anu ngajual ngalaksanakeunana dina waktos tambahan anu masuk akal.

Dina henteuna kinerja nalika béakna periode anyar ieu, anu mésér tiasa sacara bébas nungtungan kontrak.

Anu mésér kedah ngalengkepan ieu pormalitas anu berturut ku surat anu kadaptar kalayan pangakuan kuitansi atanapi tulisan dina médium awét anu sanés.

Kontrak bakal dianggap ditamatkan nalika nampi ku anu ngajual serat atanapi nyerat anu ngawartosan anjeunna ngeunaan penghentian ieu, kacuali anu ahli parantos ngalakukeun samentawis éta.

Anu mésér tiasa waé langsung ngeureunkeun kontrak, upami tanggal atanapi tenggat waktos ditingali di luhur mangrupakeun kaayaan kontrak anu penting pikeun anjeunna.

Dina hal ieu, nalika kontrak diakhirkeun, anu ngajual diperyogikeun pikeun ngagaleuh anu ngagaleuh kanggo sadayana artos anu dibayar, paling lami dina 14 dinten ti saprak tanggal kontrak diantos.

Dina hal henteu aya produk anu dipesen, anu mésér bakal diinpormasi gancang-gancang sareng kamungkinan tiasa ngabatalkeun pesenanana. Anu mésér teras ngagaduhan pilihan kanggo nyungkeun pamulangan artos tina jumlah anu dibayar dina waktos 14 dinten paling anyar dina pamayaran, atanapi tukeur produk.

Pasal 12 - Ketentuan pangiriman

Pangiriman hartosna transfer ka konsumén anu ngagaduhan fisik atanapi ngendalikeun barang anu saé. Produk anu dipesen dikirimkeun saluyu sareng istilah sareng waktos anu parantos ditangtoskeun di luhur.

Produk dikirimkeun ka alamat anu dituduhkeun ku anu mésér dina bentuk order, anu mésér kedah mastikeun akurasi na. Paket naon waé anu dipulangkeun ka anu ngajual kusabab alamat pangiriman anu teu leres atanapi henteu lengkep bakal dikirim deui ku biaya pembeli. Anu mésér tiasa, atas pamundutna, kéngingkeun ngirim faktur kana alamat tagihan sareng sanés ka alamat pangiriman, ku cara validasi opsi anu disayogikeun pikeun tujuan ieu dina formulir pemesanan.

Upami anu mésér teu aya dina dinten pangiriman, kiriman bakal ngantunkeun kartu telepon dina kotak surat, anu ngamungkinkeun parsél dikempelkeun ti tempat sareng salami waktos anu parantos ditangtoskeun.

Upami dina waktos pangiriman, bungkusan aslina rusak, robek atanapi dibuka, anu mésér kedah parios kaayaan barangna. Upami éta parantos rusak, mésér kedah leres-leres nolak bungkus sareng nyatet yén reservasi dina slip kiriman (bungkus ditolak kusabab kabuka atanapi rusak).

Anu mésér kedah nunjukkeun kana catetan pangiriman sareng dina bentuk cadangan tulisan tangan anu dibarengan ku tandatanganana anomali naon waé ngeunaan pangiriman (karusakan, produk leungit tina catetan pangiriman, paket rusak, produk rusak, jsb.).

Verifikasi ieu dianggap dilaksanakeun nalika anu mésér, atanapi jalma anu diidinan ku anjeunna, parantos nandatanganan slip pangiriman.

Anu mésér teras kedah mastikeun reservasi ieu ka operator ku pos anu kadaptar teu langkung ti dua dinten damel saatos nampi barangna (s) sareng ngirim salinan surat ieu ku fax atanapi surat saderhana ka anu ngajual dina alamat anu dituduhkeun dina sebutan. hak hukum loka éta.

Upami produkna kedah dipulangkeun ka anu ngajual, éta kedah janten poko pamundut balik ka anu ngajual dina waktos 14 dinten saatos pangiriman. Sagala keluhan anu dilakukeun saatos tenggat waktos ieu henteu tiasa ditampi. Hasil balik produk ngan tiasa ditampi pikeun produk dina kaayaan aslina (bungkus, asesoris, paréntah, jst).

Pasal 13 - Kasalahan pangiriman

Anu mésér kedah ngarumuskeun sareng anu ngajual dina dinten anu sami pangiriman atanapi paling lami dina dinten damel anu mimiti saatos pangiriman, klaim kasalahan pangiriman sareng / atanapi henteu cocog sareng produk anu saé atanapi kualitas dibandingkeun sareng detil ngeunaan bentuk order. Sagala keluhan anu dirumuskeun saatos tenggat waktos ieu bakal ditolak.

Klaim tiasa dilakukeun, dina pilihan anu mésér:

- nomer telepon: 05 64 49 00 11

- alamat e-mail: contact@truffes-vip.com

Klaim naon waé anu henteu dilakukeun saluyu sareng aturan anu ditetepkeun di luhur sareng dina wates waktos anu parantos ditetepkeun henteu tiasa dipertimbangkeun sareng bakal ngaleupaskeun anu ngajual tina tanggunganana ka anu ngagaleuh.

Saatos nampi keluhan, anu ngajual bakal masihan nomer bursa pikeun produk (s) anu bersangkutan sareng bakal komunikasi ka anu ngagaleuh ku e-mail. Bursa produk ngan ukur tiasa dilaksanakeun saatos alokasi jumlah bursa.

Upami aya kasalahan pangiriman atanapi tukeuran, produk naon waé anu bakal ditukeurkeun atanapi dibales kedah dipulangkeun deui ka anu ngajual sacara gembleng sareng dina bungkusan aslina, ku Colissimo anu kadaptar, ka alamat ieu: des truffières 2 Condat sur Vézère 

Waragad balik tanggung jawab anu ngajual.

Pasal 14 - Garansi produk

Jaminan hukum tina kasaluyuan sareng jaminan hukum ngalawan cacat anu disumputkeun

Truffes-Vip.com ngajamin kasaluyuan barang sareng kontrak, ngamungkinkeun anu mésér ngadamel pamundut dina jaminan hukum ngeunaan kasaluyuan anu disayogikeun dina Tulisan L. 217-4 dkk. Tina Konsumén Code atanapi garansi ngalawan cacat dina barang anu dijual dina hartos tulisan 1641 sareng handap tina Kodeu Sipil. Dina hal palaksanaan jaminan hukum kasaluyuan, éta émut yén:

- anu mésér ngagaduhan waktos 2 taun ti pangiriman barang pikeun meta;

- anu mésér tiasa milih antara ngalereskeun atanapi ngagentos barang, tunduk kana kaayaan biaya anu disayogikeun dina Pasal L. 217-17 Konci Konsumén;

- anu mésér henteu kedah nyayogikeun buktina henteu patuh kana barang salami 24 bulan dina hal barang énggal, saatos pangiriman barang.

Salaku tambahan, éta émut yén:

- jaminan hukum pikeun kasaluyuan dilarapkeun sacara mandiri tina jaminan komérsial anu dituduhkeun di handap ieu;

- anu mésér tiasa mutuskeun ngalaksanakeun jaminan ngalawan cacat anu disumputkeun tina barang anu dijual dina hartos tina artikel 1641 tina kode sipil. Dina hal ieu, anjeunna tiasa milih antara résolusi jual atanapi pangirangan harga saluyu sareng pasal 1644 tina kode sipil.

Pasal 15 - Hak ditarikna 

Panerapan hak ditarikna

Luyu sareng dibekelan Konci Konsumén, anu mésér ngagaduhan 14 dinten ti tanggal pangiriman pesen na kanggo ngintunkeun barang naon waé anu henteu cocog sareng anjeunna sareng nyungkeun pertukaran atanapi ngabalikeun duit tanpa hukuman, kajaba biaya pengembalian anu tetep jadi tanggung jawab anu ngagaleuh.

Pangiriman kedah dilakukeun dina kaayaan aslina sareng lengkep (bungkus, asesoris, paréntah, sareng sajabana), kaléng atanapi toples anu teu dibuka, ngamungkinkeun aranjeunna dipasarkeun deui dina kaayaan énggal, dibarengan ku invoice pameseran.

Produk ruksak, kotor atanapi henteu lengkep henteu dicandak deui.

Hak ditarikna tiasa dianggo online, nganggo formulir ditarikna anu sayogi dina halaman wéb ieu. Dina hal ieu, pangakuan kuitansi dina média awét bakal geuwat ditepikeun ka anu ngagaleuh. Naon waé modél deklarasi ditarikna séjén anu ditampi. Éta kedah janten teu jelas sareng nyatakeun kahoyong mundur.

Dina hal ngalaksanakeun hak ditarikna dina jangka waktu anu disebutkeun di luhur, harga produk anu dibeli sareng biaya pangiriman dibales deui.

Waragad pamulangan tanggung jawab anu mésér.

Bursa (tunduk kana kasadiaan) atanapi reimbursement bakal dilakukeun dina waktos 5 dinten, sareng pangpangna, dina waktos 14 dinten nampi ku anu ngajual produk anu dipulangkeun ku anu mésér dina kaayaan anu disayogikeun di luhur.

iwal 

Numutkeun kana artikel L221-28 tina Kodeu Konsumén, hak ditarikna teu tiasa dilaksanakeun pikeun kontrak:
- suplai barang-barang anu hargana gumantung kana turun naek dina pasar kauangan di luar kendali anu propésional sareng sigana bakal lumangsung nalika jaman ditarikna;

- suplai barang-barang anu dilakukeun pikeun spésifikasi konsumén atanapi jelas dipersonalisasi;

- suplai barang-barang anu tiasa janten buruk atanapi kadaluarsa gancang;
- suplai barang-barang anu parantos diséépkeun ku konsumén saatos nganteurkeun sareng anu teu tiasa dipulangkeun ku alesan kabersihan atanapi perlindungan kasihatan;
- suplai barang anu, saatos dikirimkeun sareng sipatna, teu tiasa dipisahkeun sareng barang anu sanés;
- nyayogikeun minuman beralkohol anu pangiriman na ditunda langkung ti tilu puluh dinten sareng anu nilai anu disatujuan dina akhir kontrak gumantung kana turun naek dina pasar di luar kendali para profesional;
- pangropéa atanapi ngalereskeun padamelan kanggo dilaksanakeun sacara gancang di bumi konsumén sareng sacara jelas dipénta ku anjeunna, dina wates suku cadang sareng padamelan diperyogikeun pisan pikeun ngaréspon kaayaan darurat;
- nyayogikeun rékaman audio atanapi pidéo atanapi parangkat lunak komputer nalika éta parantos disegelkeun ku konsumén saatos kiriman;
- nyayogikeun koran, berkala atanapi majalah, kacuali kontrak langganan publikasi ieu;
- nyayogikeun eusi digital anu henteu disayogikeun dina médium fisik, palaksanaanana parantos dimimitian saatos idin ti konsumen sareng nyatakeun pengabaian hak ditarikna na.

Pasal 16 - Angkatan majeure

Sadaya kaayaan di luar kendali pihak anu nyegah kinerja dina kaayaan normal kawajibanna dianggap alesan pikeun dibébaskeun tina kawajiban ti pihak-pihak sareng ngakibatkeun gantungna.

Pihak anu ngaguar kaayaan anu dicarioskeun di luhur kedah geuwat ngawartosan ka pihak sanésna ngeunaan kajadianana, ogé pikeun ilangna.

Sagala kanyataan atanapi kaayaan anu teu tiasa dilawan, jaba ti pihak-pihak, henteu kahontal, teu tiasa dihindari, diluar kendali para pihak sareng anu teu tiasa dicegah ku anu terakhir, sanaos sagala usaha anu tiasa dilakukeun, bakal dianggap salaku majeure gaya. Tegesna, dianggap salaku force majeure atanapi kajadian fortuitous, salian ti éta biasana dipikagaduh ku jurisprudence pengadilan sareng tribunal Perancis: ngahalangan sarana transportasi atanapi pasokan, lini, kahuruan, badai, banjir, kilat, pareuman jaringan telekomunikasi atanapi kasusah khusus pikeun jaringan telekomunikasi éksternal ka konsumén.

Para pihak bakal ngiringan ngariksa pangaruh tina acara sareng satuju kana kaayaan dimana dijalankeunnana kontrak bakal dilanjutkeun. Upami kasus force majeure tahan langkung ti tilu bulan, kaayaan umum ieu tiasa ditumpes ku pihak anu cilaka.

Pasal 17 - Harta inteléktual

Eusi halaman wéb tetep milik anu ngajual, hiji-hijina anu ngagaduhan hak cipta intelektual dina kontén ieu.

Anu mésér satuju yén henteu nganggo eusi ieu; naon waé réproduksi total atanapi parsial tina kontén ieu dilarang pisan sareng tiasa janten pelanggaran pemalsuan.

Pasal 18 - Ngolah data sareng kabebasan

Data pribadi anu disayogikeun ku anu mésér diperyogikeun pikeun ngolah pesenan na sareng ngadamel faktur.

Éta tiasa dikabarkan ka mitra anu ngical paréntah pikeun ngajalankeun, ngolah, manajemén sareng mayar paréntah.

Ngolah inpormasi anu dikomunikasikan ngalangkungan halaman wéb Truffes-Vip.com saluyu sareng Peraturan Perlindungan Data Umum (RGPD) anu berlaku tanggal 25 Méi 2018. 

Anu mésér ngagaduhan hak aksés permanén, modifikasi, koréksi sareng oposisi ngeunaan inpormasi ngeunaan anjeunna. Hak ieu tiasa dilaksanakeun dina kaayaan sareng numutkeun metode anu ditetepkeun dina halaman wéb Marque Avenue.

Pasal 19 - Non-validasi parsial

Upami salah sahiji atanapi langkung bekel tina kaayaan umum ieu dianggap henteu valid atanapi dinyatakeun sapertos dina panerapan hukum, peraturan atanapi nuturkeun kaputusan akhir tina pengadilan anu kompeten, dibekelan anu sanésna bakal nahan sadayana kakuatanana. sareng ruang lingkupna.

Pasal 20 - Non-waiver

Kanyataan yén salah sahiji pihak henteu nyungkeun pelanggaran ku pihak sanés tina salah sahiji kawajiban anu disebatkeun dina kaayaan umum ieu henteu tiasa ditapsirkeun pikeun pikahareupeun salaku pengabaian tina kawajiban. dina patarosan.

Pasal 21 - Judul

Dina hal kasusah interpretasi antara salah sahiji judul anu muncul dina sirah klausa, sareng salah sahiji klausa, judulna bakal dinyatakeun teu aya.

Pasal 22 - Bahasa kontrak

Kaayaan umum penjualan ieu ditulis dina basa Perancis. Upami aranjeunna ditarjamahkeun kana hiji atanapi langkung basa asing, ngan téks Perancis anu bakal aya dina kaayaan paséa.

Pasal 23 - Mediasi

Anu mésér tiasa ngiringan mediasi konvensional, khususna ka Komisi Mediasi Konsumén atanapi badan médiasi séktor anu aya, atanapi pikeun metode résolusi sengketa alternatif (konsiliasi, contona) upami aya paséa.

Pasal 24 - Hukum anu berlaku

Kaayaan umum ieu tunduk kana panerapan hukum Perancis. Pengadilan anu kompeten nyaéta pengadilan distrik pikeun perselisihan anu jumlahna kirang ti atanapi sami sareng € 10000 atanapi pengadilan tinggi pikeun perselisihan anu jumlahna langkung ageung ti € 10000. 

Ieu hal pikeun aturan substantif sakumaha ogé pikeun aturan bentuk. Upami aya perselisihan atanapi klaim, anu mésér heula bakal ngahubungi anu ngajualna pikeun kéngingkeun solusi anu pikaresepeun.

Pasal 25 - Perlindungan data pribadi

Data dikumpulkeun:

Data pribadi anu dikumpulkeun dina situs ieu sapertos kieu:

Muka akun: nalika nyiptakeun akun pangguna, nami kulawarga, nami hareup, alamat email; Nomer telepon; alamat; 

Sambungan: nalika pangguna nyambung kana halaman wéb, catetan anu terakhir, khususna, namina, nami mimiti, sambungan, panggunaan sareng data lokasi sareng data pamayaran na.

keureutan: panggunaan jasa anu disayogikeun dina halaman wéb ngamungkinkeun pikeun ngalengkepan profil, anu tiasa kalebet alamat sareng nomer telepon.

pamayaran: salaku bagian tina pamayaran kanggo produk sareng jasa anu ditawarkeun dina halaman wéb, éta nyatet data kauangan anu aya hubunganana sareng rekening bank pangguna atanapi kartu kiridit.

komunikasi: nalika halaman wéb digunakeun pikeun komunikasi sareng anggota sanés, data ngeunaan komunikasi pangguna samentawis disimpen.

Cookie: cookies dipaké salaku bagian tina panggunaan situs. Pamaké ngagaduhan pilihan pikeun nganonaktifkeun cookies tina setélan pangotéktakna.

Pamakéan data pribadi

Data pribadi anu dikumpulkeun ti pangguna dimaksudkeun pikeun nyayogikeun jasa halaman wéb, pikeun ningkatkeun aranjeunna sareng ngajaga lingkungan anu aman. Langkung khusus, kagunaanna sapertos kieu:

- aksés sareng panggunaan halaman wéb ku pangguna;

- manajemén operasi sareng optimalisasi halaman wéb;

- organisasi kaayaan panggunaan Layanan Pamayaran;

- verifikasi, idéntifikasi sareng auténtikasi data anu dikirimkeun ku pangguna;

- nawiskeun pangguna kamungkinan komunikasi sareng pangguna sanés halaman wéb;

- palaksanaan bantosan pangguna;

- personalisasi jasa ku nunjukkeun iklan dumasar kana riwayat browsing pangguna, numutkeun kahoyong masing-masing;

- pencegahan sareng ngadeteksi panipuan, malware (parangkat lunak jahat) sareng manajemén insiden kaamanan;

- manajemén sagala sengketa sareng pangguna;

- ngirim inpormasi komérsial sareng iklan, numutkeun kahoyong pangguna.

Ngabagikeun data pribadi sareng pihak katilu

Data pribadi tiasa dibagi sareng perusahaan pihak katilu dina kasus ieu:

- nalika pangguna nganggo jasa pamayaran, pikeun palaksanaan jasa ieu, halaman wéb éta kontak sareng perusahaan pihak katilu perbankan sareng kauangan anu parantos dipasihan kontrak;

- nalika pangguna nyebarkeun inpormasi anu tiasa diaksés ku masarakat di daérah koméntar gratis dina halaman wéb;

- nalika pangguna otorisasi halaman wéb ti pihak katilu pikeun ngaksés data na;

- nalika halaman wéb nganggo jasa panyadia pikeun nyayogikeun pangguna, jasa iklan sareng jasa pamayaran. Panyayogi jasa ieu gaduh aksés terbatas kana data pangguna, salaku bagian tina kinerja jasa ieu, sareng ngagaduhan kawajiban kontraktual pikeun ngagunakeunana saluyu sareng ketentuan peraturan anu berlaku dina panangtayungan data pribadi. patugas ;

- upami diperyogikeun ku hukum, halaman wéb tiasa ngirimkeun data pikeun ngaréspon keluhan anu dilakukeun ngalawan halaman wéb sareng sasuai sareng prosedur administrasi sareng hukum;

- upami halaman wéb kalibet dina ngahiji, akuisisi, mindahkeun aset atanapi prosés kabangkrutan, éta diperyogikeun mindahkeun atanapi ngabagi sadayana atanapi sabagéan ageung aset na, kalebet data pribadi. Dina hal ieu, pangguna bakal diinpormasi, sateuacan data pribadi ditransferkeun ka pihak katilu.

Kaamanan sareng kerahasiaan

Situs wéb ngalaksanakeun ukuran kaamanan organisasi, téknis, parangkat lunak sareng fisik digital pikeun ngajagi data pribadi tina robihan, karusakan sareng aksés anu teu sah. Nanging, kedah dicatet yén internét sanés lingkungan anu lengkep aman sareng halaman wéb henteu tiasa ngajamin kaamanan transmisi atanapi neundeun inpormasi dina internét.


Palaksanaan hak pangguna

Dina panerapan panerapan anu berlaku pikeun data pribadi, pangguna ngagaduhan hak-hak ieu, anu tiasa aranjeunna laksanakeun kalayan nyuhungkeun ka alamat ieu: contact@truffes-vip.com

  • hak aksés: aranjeunna tiasa ngalaksanakeun hak aksésna, pikeun terang data pribadi ngeunaan éta. Dina hal ieu, sateuacan ngalaksanakeun hak ieu, halaman wéb tiasa nyungkeun buktina idéntitas pangguna pikeun mastikeun akurasi na. 
  • hak menerkeun: upami data pribadi anu dicekel ku halaman wéb henteu akurat, aranjeunna tiasa nyungkeun inpormasi.
  • hak pikeun mupus data: pangguna tiasa nyungkeun hapusan data pribadi na, saluyu sareng hukum panyalindungan data anu berlaku. 
  • hak pikeun ngawatesan pamrosésan: pangguna tiasa nyungkeun halaman wéb pikeun ngawatesan pamrosésan data pribadi saluyu sareng anggapan anu disayogikeun ku GDPR. 
  • hak ngabantah pikeun ngolah data: pangguna tiasa ngabantah data na diolah saluyu sareng asumsi anu disayogikeun ku GDPR.  
  • hak pikeun portabilitas: aranjeunna tiasa nyungkeun halaman wéb anu nyayogikeun aranjeunna data pribadi anu disayogikeun ka aranjeunna pikeun ngirimkeunana kana halaman wéb anu anyar.

Évolusi klausa ieu

Halaman wéb ngagaduhan hak pikeun ngarobih klausa ieu anu aya hubunganana sareng panangtayungan data pribadi iraha waé. Upami modifikasi dilakukeun kana klausa panyalindungan data pribadi ieu, halaman wéb narékahan pikeun nyebarkeun vérsi anyar dina halaman wéb na. Halaman wéb ogé bakal ngawartosan pangguna ngeunaan modifikasi ku e-mail, sahenteuna 15 dinten sateuacan tanggal épéktip. Upami pangguna henteu satuju sareng istilah kekecapan énggal klausa panyalindungan data pribadi, anjeunna ngagaduhan pilihan mupus akun na.

pastedGraphic.png
pastedGraphic.png

Lampiran: 

Formulir ditarikna 

(bakal réngsé ku konsumén,

sareng ngirimkeun ku serat anu kadaptar kalayan pangakuan kuitansi,

dina jangka waktu maksimum 14 dinten saatos tanggal kacindekan tina kontrak jasa)

  Formulir ditarikna   Pikeun perhatosan: DELPIT NEGOCE tempatna di: 2 impasse des truffières 24570 Condat sur Vézère nomer telepon: 0564490011 alamat e-mail: contact@truffes-vip.com Kuring ieu ngabéjaan ngeunaan ditarikna kuring tina kontrak anu aya hubunganana sareng jasa, dipesen dina:  .........   Ngaran mimiti sareng tukang konsumén: ............... .. Alamat konsumén: ............... ..   Kaping : ..................   Tanda tangan konsumen    

_________________________________________________________________________

Lampiran

Kodeu Konsumén

Tulisan L. 217-4: "Anu ngajual nganteurkeun barang-barang anu saluyu sareng kontrak sareng tanggung jawab pikeun kurangna kasaluyuan anu aya dina waktos pangiriman.

Éta ogé ngaréspon naon-naon kurangna patuh akibat bungkus, paréntah panginstalan atanapi pamasangan nalika ieu ditagihkeun ku kontrak atanapi parantos dilaksanakeun dina tanggel walerna. "

Tulisan L. 217-5: "Anu saé cocog sareng kontrak:

1 ° Upami cocog pikeun panggunaan biasana diarepkeun tina barang anu sami sareng, dimana lumaku:

- upami éta saluyu sareng katerangan anu dipasihkeun ku anu ngajual sareng ngagaduhan kualitas anu dimungkinkeun anu ditepikeun ka anu mésér dina bentuk conto atanapi modél;

- upami éta ngagaduhan kualitas anu mésér sacara sah tiasa ngarepkeun pernyataan umum anu dilakukeun ku anu ngajual, produser atanapi wakilna, khususna dina iklan atanapi panyiri;

2 ° Atanapi upami éta ngagaduhan ciri anu ditetepkeun ku silih perjanjian ku pihak-pihak atanapi cocog pikeun panggunaan khusus anu dipilarian ku anu mésér, diperhatoskeun ku anu ngajual sareng anu mana anu parantos ditampi. "

Tulisan L. 217-6: "Anu ngajual henteu kaiket ku pernyataan umum ngeunaan produser atanapi wawakilna upami parantos ditetepkeun yén anjeunna henteu terang aranjeunna sareng sacara sah henteu dina posisi terang aranjeunna".

Tulisan L. 217-7: "Kurangna kasaluyuan anu muncul dina jangka waktu dua puluh opat bulan ti saprak pangiriman barang dianggap aya dina waktos pangiriman, kacuali dibuktikeun sanésna. Kanggo barang kadua, jaman ieu diatur dina genep bulan. Anu ngajual tiasa ngabantosan anggapan ieu upami éta henteu cocog sareng sifat barang atanapi kurangna panyaluran anu dipénta. "

Tulisan L. 217-8: "Anu mésér ngagaduhan hak pikeun nungtut barang éta nuturkeun kontrak. Nanging, anjeunna moal tiasa ngabantah kasaluyuan ku nyungkeun cacat anu anjeunna terang atanapi henteu tiasa malire nalika anjeunna ngontrak. Hal anu sami diterapkeun nalika cacadna ngagaduhan asal tina bahan anu anjeunna pasihkeun. "

Tulisan L. 217-9: "Upami henteu aya kasaluyuan, anu mésér milih antara ngalereskeun sareng ngagentos barang. Nanging, anu ngajualna henteu tiasa neraskeun numutkeun pilihan anu mésér upami pilihan ieu ngabutuhkeun biaya anu jelas henteu proporsional dina hubungan modalitas anu sanésna, ngémutan nilai barang atanapi pentingna cacad. Anjeunna teras dijalankeun, upami ieu teu mungkin, numutkeun ka metode anu henteu dipilih ku anu mésér. "

Tulisan L. 217-10: "Upami ngalereskeun sareng ngagantian barang anu mustahil, anu mésér tiasa ngembalikan barang éta sareng harga na dikembalikan atanapi ngajaga barang anu saé sareng ngagaduhan bagian tina harga anu dikembalikan. Pilihan anu sami kabuka pikeun anjeunna: 1 ° Upami solusi anu dipundut, diusulkeun atanapi disatujuan dina panerapan tulisan L. 217-9 moal tiasa dilaksanakeun dina sabulan saatos keluhan anu ngagaleuh; 2 ° Atanapi upami solusi ieu henteu tiasa dilakukeun tanpa kasusahan anu utama pikeun anu dimungkinkeun dina ngémutan sifat kasaéan sareng panggunaan anu dipilarian. Resolusi penjualan henteu tiasa diucapkeun upami kurangna kasaluyuan minor. "

Tulisan L. 217-11: Larapna dina ketentuan tulisan L. 217-9 sareng L. 217-10 lumangsung kalayan gratis kanggo anu mésér. Pranata anu sami ieu henteu ngahambat panghargaan karusakan.

Tulisan L. 217-12: "Peta anu akibat tina kurangna kasaluyuan lapses dua taun saatos pangiriman barang."

Tulisan L. 217-13: "Ketentuan bagian ieu henteu nyabut hak pembeli pikeun ngalaksanakeun tindakan akibat cacat laten sabab hasil tina pasal 1641 dugi ka 1649 kode sipil atanapi tindakan sanés anu sipatna kontraktual atanapi kontrak-tambahan anu diaku ku hukum. "

Tulisan L. 217-14: "Aksi pamulihan éta tiasa dilakukeun ku anu ngajual akhir ngalawan anu nyéépkeun atanapi panganteur sareng anu ngahasilkeun sipat anu tiasa dirobih, numutkeun prinsip kode sipil.

Tulisan L. 217-15: "Jaminan komérsial hartosna aya komitmen kontraktual ti saurang propésional kana konsumén pikeun mayaran harga beuli, ngagantian atanapi ngalereskeun barang atanapi nyayogikeun jasa anu aya hubunganana. kalayan anu saé, salian ti kawajiban hukumna pikeun mastikeun kasaluyuan tina kautamaan. 
Garansi komérsial nyaéta subyek kontrak tertulis, salinan anu dipasihkeun ka anu mésér. 
Kontrak netepkeun eusi garansi, istilah palaksanaanna, harga, durasi na, ruang lingkup wilayahna ogé nami sareng alamat penjaminana. 
Salaku tambahan, éta jelas sareng tepat nyebut yén, sacara mandiri ti jaminan komérsial, anu ngajual tetep kaiket ku jaminan hukum kasaluyuan anu disebatkeun dina Tulisan L. 217-4 dugi ka L. 217-12 sareng anu aya hubunganana sareng cacat dina barang anu dijual, dina kaayaan anu disayogikeun dina Pasal 1641 dugi ka 1648 sareng 2232 tina Kodeu Sipil. 
Ketentuan Tulisan L. 217-4, L. 217-5, L. 217-12 sareng L. 217-16 ogé Pasal 1641 sareng paragrap kahiji Pasal 1648 Kodeu Sipil diréproduksi lengkep dina kontrak. 
Upami henteu patuh kana ketentuan ieu, garansi tetep valid. Anu mésér ngagaduhan hak pikeun ngandelkeunana. "

Tulisan L. 217-16: "Nalika anu mésér naros ka anu ngajual, salami jaminan jaminan komérsial anu dipasihkeun pikeun anjeunna salami perolehan atanapi perbaikan harta benda gerak, perbaikan anu ditutupan ku jaminan, dina jangka waktu imobilisasi sahenteuna tujuh dinten ditambihan salami jaminan anu tetep dijalankeun.

Mangsa ieu mimitian ti paménta pembeli pikeun intervensi atanapi penyediaan perbaikan barang anu dimaksud, upami penyediaan ieu salajengna sareng paménta campur tangan. "

Kodeu Sipil

artikel 1641: "Penjual kaiket ku garansi kusabab cacat anu disumputkeun dina barang anu dijual anu ngajantenkeun henteu pantes pikeun panggunaan anu dimaksadna, atanapi anu ngirangan panggunaan ieu sahingga anu mésér henteu kéngingkeunana, atanapi bakal masihan harga anu langkung handap, upami anjeunna terang aranjeunna. "

artikel 1648: "Peta anu dihasilkeun tina cacat laten kedah dibawa ku anu mésér, dina waktos dua taun ti saprak dipanggihan cacat. Dina kasus anu disayogikeun ku pasal 1642-1, tindakan éta kedah dilakukeun, dina hukuman panyitaan, dina sataun ti tanggal anu ngajualna tiasa dileupaskeun tina cacat anu jelas atanapi kurangna kasaluyuan.