Sarat kiriman

Waktu pangiriman, sadayana henteu kunanaon!

Inpormasi diperbarui dina Salasa 26 Nopémber 2020 jam 7:00 énjing.

Réréncangan anu dipikacinta,

Salami sababaraha minggu, Coronavirus ngoyagkeun kahirupan urang sareng naros ka sadayana pikeun adaptasi pikeun sacara efektif merangan wabah ieu babarengan.

Ieu inpormasi panganyarna ngeunaan pangiriman bungkus anjeun. Sanaos sajumlah ageung pesenan, kami parantos adaptasi sareng tim kami sareng metode kerja kami, urutan persiapan waktos anu normal sareng gancang. Ngeunaan pangiriman bungkusan anjeun:

  • Pangiriman bumi Colissimo 48 dugi 72 jam reureuh diarepkeun pikeun pangiriman (pangiriman henteu kabuka dina sababaraha kode pos). Anjeun nampi SMS atanapi email pikeun ngabéjaan ngeunaan dinten sareng waktos pangiriman.
  • Pangiriman ka titik relay: tina 4 dugi 8 dinten reureuh kana envisage pikeun pangiriman dina relay. Pastikeun pikeun hormat gerakan panghalang nalika nyandak bungkusan pikeun ngajagaan diri sareng padagang anu bakal masihan bungkus anjeun. Anjeun nampi SMS atanapi email kanggo ngabéjaan anjeun ngeunaan dinten anu anjeun tiasa kumpulkeun bungkus anjeun.
  • Pangiriman kronopost (shop2shop) (teu kaasup Corsica sareng DOM TOM): tunda kirang langkung 4 dinten. Pastikeun pikeun hormat gerakan panghalang nalika nyandak bungkusan kanggo ngajagaan diri sareng padagang anu bakal masihan bungkus anjeun. Anjeun nampi SMS atanapi email kanggo ngabéjaan anjeun ngeunaan dinten anu anjeun tiasa kumpulkeun bungkus anjeun.

Dugi ka kaayaan ieu réngsé, kami ngajak anjeun jaga diri sareng jalma anu dipikacinta.

Ngajaga pangiriman bumi anjeun

Pangiriman bungkusan bumi maksa tindakan pelindung pikeun anjeun anu nampi bungkus boh pikeun pangiriman anu nganteurkeunana ka anjeun. Ieu mangrupikeun tindakan anu dilakukeun ku operator dina tingkat nasional:

  • Pangiriman dilaksanakeun salaku prioritas dina kotak surat standar nalika dimungkinkeun.
  • Upami bungkus na henteu lebet kana kotak surat, pangirim ngingetkeun kadatanganana ku cara ngetok panto atanapi ngirining bel,
  • Anu nganteurkeun nempatkeun bungkus dina panto sareng langsung angkat jarak minimal 1 méter tina panto sateuacan palanggan muka panto,
  • Pangiriman jalma jarak jauh mastikeun yén bungkus parantos ditampi sareng henteu ngempelkeun tandatangan tulisan tangan.

Kami hatur nuhun pikeun hormat kana gerakan panghalang ieu nyingkahan kontak sareng pangiriman ka tangan antara anjeun sareng jalma pangiriman. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur inpormasi ngeunaan gerakan ieu dina link ieu (Kamentrian Ékonomi).