Waktos persiapan: 10 menit + 1 jam menit istirahat

Waktos masak: 5 dugi ka 10 menit

Bahan pikeun 6 jalma

endog 4

10 gram truffle hideung

3 séndok. ka s. minyak zaitun kalayan jus truffle

1 C. nepi ka c. krim cair pinuh

Fleur de sel sareng truffle hideung

Jus truffle hideung tina toples

Cabe bodas anu anyar digiling

siap-siapna

Sacara kasar rendang truffle.

Meupeuskeun endog kana mangkok teras ngéléhkeun éta.  

Tambahkeun krim cair sareng truffle hideung.

Ninggalkeun ka infuse salami 1 jam dina kulkas.

Saatos waktos istirahat, uyah sareng cabé sareng tambahkeun jus hideung truffle. Darso ku garpu.

Dina wajan, panaskeun minyak truffle dina panas anu rata.

Tuang endog keok kana loyang sareng asak upami anjeun resep.

Tempatkeun dadar dadar hideung dina piring tuangeun teras potong kana batu. Upami ieu ipis teuing, tong ragu lapisan na.

Tungtungna, taburkeun fleur de sel sareng truffle hideung.

Ngawula ka panas.

Omelet truffle hideung-gaya Tapas