Pendakan, tawarkeun sareng raos truffle hideung ti Périgord kalayan rasa anu unik

La truffle Périgord hideung nyaéta piring tina rasa anu luar biasa, kalayan tékstur anu indah. Anjeunna unik dina rasa sareng produsen na jarang. Ieu ngajantenkeun anjeunna kado idéal pikeun liburan Natal. 

Truffle hideung, Tuber Melanosporum katelah Périgord Black Truffle 

Kanggo urang, ieu jamur tinangtu nyaéta carita kulawarga anu dimimitian ku akina. Ngaranna Albert Rouland, lahir 3 Juli 1903 di hiji kampung anu disebut Condat sur Vézère, di beulah kidul Perancis, di jurusan Dordogne anu ayeuna. Dina waktos éta, aglomerasi mangrupikeun bagian tina kabupatén anu disebat si Périgord. Éta patempatan ieu, ku biotope sareng microclimate unik anu masihan nami pikeun truffle khusus kami. 

Dédéngéan éduk mimitina akina

Embah kuring cicing dina Perang Dunia Kadua. Kalayan yuswa anjeunna henteu ngiringan aktip dina konflik anu munggaran, di sisi sanésna anjeunna aya di payun nalika konflik 39-45. Anjeunna malah nyéépkeun waktos janten tahanan di Jérman, di kebon. Sejarah na sareng scams dimimitian dina akhir perang, nalika anjeunna mulih deui ka na Perigord asli sareng ngagaleuh plot bumi kahijina. Kabeneran na aya anu parantos aya ek truffle liar. Éta ngan ukur caket akar tangkal ieu anu tumuh supa bawah tanah warna coklat poék anu urang nyauran truffle Périgord hideung. Ngaran ilmiah nyaéta Tuber Melanosporum. 

Hiji tradisi turun-tumurun

Albert Rouland untung pisan ku lokasi geografis bumi na. Anu terakhir disebrang ku aliran anu teu pernah garing, bahkan salami periode anu paling garing! Cai ngalir ngalangkungan 365 dinten sataun, anu nguntungkeun pisan pikeun pepelakan anu ngurilingan na. Oak anu tumuh di dinya nguntungkeun suplai nutrisi sareng beueus upami diperyogikeun. Dina mimiti usum salju, akina panén di truffles hatur nuhun kana panén laleur (tingali video di handap ieu), pikeun konsumsi nyalira. Anjeunna ngalirkeun tradisi ieu ka kolot urang, anu engké ogé ngagagas barudakna: adi kuring sareng kuring sorangan. 

Tilu produk anu kami parantos ngembangkeun: 

Ayeuna, lahan kulawarga nyaéta 26 héktar. Ti saprak 2012, urang duaan, generasi katilu, parantos mutuskeun melak sababaraha ek deui unggal taun. Kami mutuskeun pikeun ngenalkeun dunya rasa anu luar biasa sareng unik éta akina urang ngantunkeun urang salaku warisan. Bon vivant, anjeunna bakal bangga ngenalkeun anjeun kana terroir na sareng ngabagi rasa ieu sareng anjeun: Kanggo ieu, kami parantos ngembangkeun 4 produk unggulan:

ï Kotak kado (pikeun resep masihan)

ï Kotak "pamanggihan" (campuran kotak kado sareng kotak "el el Paso" (iket produk dapur siap-siap) kanggo Pésta VIP  pikeun 2, 4 atanapi 6 jalma, resep persiapan kalebet)

ï Sareng piring "gourmet" (kotak aperitif)

ï Minyak zaitun biologis hideung sareng aroma alami truffle hideung (minyak PDO ti Vallée des Beaux de Provence) 

 

Luhur, di luhur, poto akina sareng kuring sorangan di 1974 dina tangkal truffle.

Dihandap ieu, pidéo ti indung kuring nalika milarian truffle laleur. Anjeun ogé tiasa ningali cinyusu anu kasohor, anu ngamungkinkeun urang nyiram truffle bahkan ayeuna.