Waktos persiapan: 10 menit

Waktos nangtung: 72 jam

Bahan pikeun 4 jalma

Brie leutik 200 g

11 gram truffle

siap-siapna

Persiapan ieu kedah dilakukeun 72 jam (3 dinten) sateuacana.

Potong brie kana 2 bagian bujur.

Bagikeun truffle dina unggal sisi bagéan jero brie.

Bungkus dina foil aluminium. Tempat dina kotak anu kedap udara sareng didinginkan 72 jam.

Candak kaluar sareng angkat dina suhu kamar 1 jam sateuacan disajikeun.