Mentega truffle hideung

Mentega truffle hideung mangrupikeun produk anu raoseun luar biasa.

Tapi, éta pikaresepeun dina harga anu terjangkau. Buru-buru teras pesen pikeun ningkatkeun olahan kuliner anjeun!

Anjeun resep nyenangkeun kulawarga, réréncangan anjeun ku nyayogikeun aranjeunna piring anu raos. Anjeun resep ningkatkeun piring kalayan produk anu luar biasa. Janten, gancang panggihan produk anu saé ieu.
Mantéga anu dibungkus ngandung truffle hideung asli anu disebut ogé Tuber Mélanosporum.

Truffles ieu kacida hargana ku spesialis sabab ngahasilkeun rasa halus tina kemiri, kasturi sareng undergrowth. Aranjeunna bakal ngahudangkeun kuncup rasa anjeun. Mentega kualitas ngandung 3% truffle hideung teu aya warna!

Mantega ieu kasohor ku rasa anu amis,

Mantéga anu dicangking pikaresepeun bakal ngareuwaskeun kuncup rasa, kalebet anu paling lemes. Mémang, mantega ngalenyepan rasa truffle, sabab truffle kalayan catetan na dina waktos anu sareng halus sareng kompleks kedah dibarengan ku persiapan anu saderhana.

Mentega truffle hideung bakal raos sareng nambihan kalancaran masakan sadidinten atanapi kanggo piring liburan, kana piring panas atanapi kana piring anu tiis:
Dina daging bakar, sapertos mentega maitre d ',
Kalayan kentang ngan saukur dikukus,
Dina risotto a,
Nyebarkeun dina roti anu saé salaku iringan tiram
Kanggo sababaraha tagliatelle sareng mentega truffle, piring anu lezat sareng henteu pikaresepeun.
Jsb

Produk artisanal anu leueur, terjangkau sareng sampurna pikeun ngagugah sémah anjeun ...

Mentega truffle hideung