Bewara hukum sareng kabijakan privasi

Bewara hukum sareng kabijakan privasi

Bewara hukum sareng kabijakan privasi

DELPIT NEGOCE, sadar kana hak-hak individu, hususna ngeunaan kaolahan otomatis, sareng dina kahoyong transparansi sareng konsuménna, parantos nerapkeun kabijakan anu ngaliput sadayana operasi pamrosésan ieu, tujuan anu diudag ku anu terakhir ogé sarana tindakan anu sayogi pikeun individu supados aranjeunna paling tiasa nganggo hakna. 

Kanggo inpormasi tambahan ngeunaan panangtayungan data pribadi, urang ngajak anjeun konsultasi kana situs: https://www.cnil.fr/

Versi anu ayeuna online tina kaayaan pamakean ieu mangrupikeun hiji-hijina anu tiasa ditolak salami durasi panggunaan situs sareng dugi ka édisi anu anyar ngagantikeunana.


Pasal 1 - Bewara légal


1.1 Situs (salajengna "situs"): Truffes-Vip.com

1.2 Penerbit (salajengna "panerbit"): 

jean christophe Delpit,

penduduk: 2 impasse des Truffières, 24570 Condat Sur Vézère,

SIREN n °: 441 151 925,

nomer telepon: 05 64 49 00 11,

alamat email: contact@truffes-vip.com

1.3 Host (siki "host"): 

Truffes-Vip.com diayakeun ku OVH, anu kantor pusatna ayana SAS kalayan modal 10 Euro RCS Roubaix. Tourcoing 000 000 424 761 Code APE 419A - Nomer PPN: FR 00045 6202 22 424 Kantor pusat: 761 rue Kellermann 419 Roubaix - Perancis.
 

Pasal 2 - Akses kana situs éta


Akses kana situs sareng panggunaan na disayogikeun pikeun panggunaan pribadi. Anjeun satuju yén henteu nganggo situs ieu sareng inpormasi atanapi data anu aya didinya pikeun tujuan komérsial, politik, iklan sareng naon waé bentuk panjaluk komérsial sareng khususna ngirim e-mail anu teu dipénta.


Pasal 3 - Eusi situs


Sadaya mérek, foto, téks, koméntar, ilustrasi, gambar, animasi atanapi henteu, sekuen pidéo, sora, ogé sadaya aplikasi komputer anu tiasa dianggo pikeun ngajantenkeun situs ieu tiasa dianggo sareng umumna sadaya unsur réproduksi atanapi dianggo dina situs éta dijagaan ku undang-undang anu berlaku ngeunaan hal intelektual.

Aranjeunna mangrupikeun milik lengkep sareng panerbit atanapi mitra na. Sagala réproduksi, perwakilan, panggunaan atanapi adaptasi, dina bentuk naon waé, tina sadayana atanapi sabagian tina elemen ieu, kalebet aplikasi komputer, tanpa ijin tertulis ti panerbit, dilarang pisan. Kanyataan yén penerbit henteu ngamimitian prosés nalika janten sadar kana panggunaan anu teu sah ieu sanés mangrupikeun panarimaan kana panggunaan anu disebut sareng ngabantosan penuntutan.


Pasal 4 - Manajemén situs


Pikeun manajemén situs anu saé, éditorna tiasa iraha waé:

- ngagantungkeun, ngaganggu atanapi ngawatesan aksés ka sadaya atanapi bagian tina situs, aksés aksés kana situs, atanapi ka bagian-bagian anu tangtu dina situs, kana kategori khusus pangguna Internét;

- mupus inpormasi naon waé anu tiasa ngaganggu operasina atanapi ngalanggar hukum nasional atanapi internasional, atanapi aturan Netiquette;

- ngagantungkeun situs kanggo ngalaksanakeun pembaruan.


Pasal 5 - Tanggung jawab


Panerbit henteu tiasa dipertanggungjawabkeun upami gagal, rusak, kasusah atanapi gangguan operasi, nyegah aksés kana situs atanapi kana salah sahiji fungsina.

Bahan sambungan kana situs anu anjeun anggo tanggung jawab anjeun nyalira. Anjeun kedah ngalakukeun sagala léngkah anu cocog pikeun mayungan peralatan sareng data anjeun nyalira, khususna tina serangan virus ngalangkungan Internet. Anjeun ogé ngan ukur tanggung jawab situs sareng data anu anjeun konsultasi.

Panerbit henteu tiasa dipertanggungjawabkeun upami aya proses hukum pikeun anjeun:

- kusabab panggunaan situs atanapi jasa naon waé anu tiasa diaksés ngalangkungan Internét;

- kusabab henteu patuh anjeun kana kaayaan umum ieu.

Penerbit henteu nanggungjawaban kanggo karusakan anu disababkeun ku diri anjeun, ka pihak katilu sareng / atanapi alat-alat anjeun salaku akibat tina konéksi anjeun atanapi panggunaan situs anjeun sareng anjeun ngaleungitkeun tindakan naon ngalawan anjeunna salaku hasilna.

Upami pamedal janten subyek prosedur anu pikaresepeun atanapi sah kusabab panggunaan situs anjeun, anjeunna tiasa ngalawan anjeun pikeun kéngingkeun santunan pikeun sadaya karusakan, jumlah, kapercayaan sareng biaya anu tiasa akibat tina prosedur ieu.


Pasal 6 - Tautan Hypertext
 

Nyiapkeun ku pangguna sadaya tautan hypertext ka sadaya atanapi sabagian situs anu diidinan ku panerbit. Link naon waé kedah dipiceun ku pamundut pamedal. 

Inpormasi naon waé anu tiasa diaksés ngalangkungan tautan kana situs sanés henteu diterbitkeun ku panerbit. Panerbit henteu ngagaduhan hak pikeun eusi anu aya dina tautan anu saur. 


Pasal 7 - Pangumpulan sareng perlindungan data

Data anjeun dikumpulkeun ku Truffes-Vip.com.

Data pribadi hartosna inpormasi anu aya hubungan sareng jalma alami anu diidentifikasi atanapi diidentifikasi (poko data); dianggap bisa diidentifikasi jalma anu bisa diidéntifikasi, langsung atanapi henteu langsung, khususna ku nyebut nami, nomer idéntifikasi atanapi kana hiji atanapi langkung unsur anu khusus, khusus pikeun fisikna, fisiologis, genetik, psikologis, ékonomi, budaya atanapi sosial.

Inpormasi pribadi anu tiasa dikumpulkeun dina situs utamina dianggo ku panerbit pikeun ngatur hubungan sareng anjeun, sareng dimana lumaku pikeun ngolah pesenan anjeun. 

Data pribadi anu dikumpulkeun nyaéta kieu:

- Ngaran tukang sareng nami hareup

- Alamat

- Alamat surat

- nomer telepon

- Data kauangan: salaku bagian tina pembayaran pikeun produk sareng jasa anu ditawarkeun dina Platform, Platform nyatakeun data kauangan anu aya hubunganana sareng kartu kiridit pangguna.

Pasal 8 - Hak aksés, menerkeun sareng ngaleungitkeun data anjeun

Dina panerapan peraturan anu berlaku pikeun data pribadi, pangguna ngagaduhan hak-hak ieu:

  • Hak aksés: aranjeunna tiasa ngalaksanakeun hak aksésna, pikeun terang data pribadi ngeunaan aranjeunna, ku nyerat ka alamat email ieu: contact@truffes-vip.com. Dina hal ieu, sateuacan ngalaksanakeun hak ieu, Platform tiasa nyungkeun buktina idéntitas pangguna pikeun mastikeun akurasi na. 
  • Hak menerkeun: upami data pribadi anu dicekel ku Platform henteu akurat, aranjeunna tiasa nyungkeun inpormasi.
  • Hak pikeun mupus data: pangguna tiasa nyungkeun hapusan data pribadi na, saluyu sareng hukum panyalindungan data anu berlaku. 
  • Hak pikeun ngawatesan pamrosésan: pangguna tiasa naros ka Platform pikeun ngawatesan pamrosésan data pribadi saluyu sareng asumsi anu disayogikeun ku GDPR. 
  • Hak pikeun bantahan pikeun ngolah data: pangguna tiasa ngabantah data na diolah saluyu sareng asumsi anu disayogikeun ku GDPR.  
  • Hak pikeun portabilitas: aranjeunna tiasa nyungkeun Platform masihan data pribadi anu parantos aranjeunna sayogi pikeun ngirimkeunana ka Platform anu énggal.

Anjeun tiasa ngalaksanakeun hak ieu ku ngahubungi kami di alamat ieu:
2 impasse des Truffières, 24570 Condat Sur Vézère

Atanapi ku email, ka alamatna:

contact@truffes-vip.com

Sadaya pamundut kedah dibarengan ku fotokopi dokumén idéntitas anu ditandatanganan anu sah sareng nyebatkeun alamat dimana penerbit tiasa ngahubungi anu naros. Réspon bakal dikirim dina sabulan saatos nampi pamundut. Mangsa salami ieu tiasa diperpanjang ku dua bulan upami pajeulitna pamundut sareng / atanapi jumlah paménta anu diperyogikeun.

Salaku tambahan, sareng ti saprak Undang-Undang Nomer 2016-1321 7 Oktober 2016, jalma anu ngarepkeun kamungkinan pikeun ngatur nasib dataana saatos maot. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan subjek, anjeun tiasa konsultasi halaman wéb CNIL: https://www.cnil.fr/.

Pangguna ogé tiasa nyungkeun keluhan sareng CNIL dina halaman wéb CNIL: https://www.cnil.fr

Kami ngarékoméndasikeun anjeun ngahubungi kami heula dina Platform sateuacan ngajukeun keluhan ka CNIL, sabab kami siap pikeun ngarengsekeun masalah anjeun. 

Pasal 9 - Pamakéan data

Data pribadi anu dikumpulkeun ti pangguna dimaksudkeun pikeun nyayogikeun jasa Platform, pikeun ningkatkeun aranjeunna sareng ngajaga lingkungan anu aman. Dasar hukum pikeun ngolah nyaéta ngajalankeun kontrak antara pangguna sareng Platform. Langkung khusus, kagunaanna sapertos kieu:

- aksés sareng panggunaan Platform ku pangguna;

- manajemén operasi sareng optimalisasi Platform;

- palaksanaan bantosan pangguna;

- verifikasi, idéntifikasi sareng auténtikasi data anu dikirimkeun ku pangguna;

- personalisasi jasa ku nunjukkeun iklan dumasar kana riwayat browsing pangguna, numutkeun kahoyong masing-masing;

- pencegahan sareng ngadeteksi panipuan, malware (perangkat lunak jahat) sareng manajemén insiden kaamanan;

- manajemén sengketa sareng pangguna;

- ngirim inpormasi komérsial sareng iklan, numutkeun kahoyong pangguna;

- organisasi kaayaan panggunaan Layanan Pamayaran.

Pasal 10 - Kawijakan ingetan data

Platform ngajaga data anjeun pikeun waktos anu diperlukeun pikeun nyayogikeun jasa-jasa na atanapi kanggo masihan anjeun bantosan. 

Sakumaha alesan diperyogikeun atanapi diperyogikeun pikeun nyumponan kawajiban hukum atanapi pangaturan, ngabéréskeun perselisihan, nyegah panipuan sareng penyalahgunaan, atanapi ngalaksanakeun istilah sareng kaayaan urang, kami ogé tiasa nahan sababaraha inpormasi anjeun sakumaha diperlukeun, bahkan saatos anjeun parantos nutup akun anjeun. atanapi urang moal kedah nyayogikeun anjeun jasa.

Pasal 11- Ngabagikeun data pribadi sareng pihak katilu

Data pribadi tiasa dibagi sareng perusahaan pihak katilu sacara éksklusif di Uni Éropa, dina kasus ieu:

- Nalika pangguna nganggo jasa pamayaran, pikeun palaksanaan jasa ieu, Platform éta kontak sareng perusahaan pihak katilu perbankan sareng kauangan anu parantos dilakukeun ku anjeunna janten kontrak;

- nalika pangguna nyebarkeun inpormasi anu tiasa diaksés ku masarakat di daérah koméntar gratis tina Platform;

- nalika pangguna otorisasi halaman wéb ti pihak katilu pikeun ngaksés data na;

- nalika Platform nganggo jasa panyayogikeun kanggo nyayogikeun bantosan pangguna, jasa iklan sareng pamayaran. Panyayogi jasa ieu gaduh aksés terbatas kana data pangguna, salaku bagian tina kinerja jasa ieu, sareng ngagaduhan kawajiban kontraktual pikeun ngagunakeunana saluyu sareng ketentuan peraturan anu berlaku dina panangtayungan data pribadi. patugas ;

- upami diperyogikeun ku hukum, Platform tiasa ngirimkeun data pikeun ngaréspon keluhan anu dilakukeun ngalawan Platform sareng sasuai sareng prosedur administrasi sareng hukum;

Pasal 12 - Wawaran komérsial

Anjeun sigana bakal nampi tawaran komérsial ti panerbitna. Upami anjeun henteu hoyong, punten ngahubungi kami di: contact@truffes-vip.com

Data anjeun tiasa dianggo ku mitra panerbit pikeun tujuan prospék komersial, Upami anjeun henteu kersa, punten ngahubungi kami di: contact@truffes-vip.com

Upami, nalika ningali situs éta, anjeun ngaksés data pribadi, anjeun kedah nyingkahan koléksi naon waé, panggunaan anu teu sah sareng tindakan naon waé anu tiasa janten serangan dina privasi atanapi reputasi individu. Penerbit nolak sadaya tanggung jawab dina hal ieu.

Data dijaga sareng dianggo dina waktos anu saluyu sareng panerapan anu berlaku.


Pasal 13 - Cookie 

Naon ari cookie "?

"Cookie" atanapi tracer mangrupikeun file éléktronik anu disimpen dina terminal (komputer, tablet, smartphone, sareng sajabana) sareng maca contona nalika konsultasi halaman wéb, maca email, masang atanapi panggunaan parangkat lunak atanapi aplikasi mobile, henteu paduli jinis terminal anu dianggo (sumber: https://www.cnil.fr/fr/cookies-traceurs-que-dit-la-loi ).

Ku browsing situs ieu, "cookies" ti perusahaan anu tanggung jawab pikeun situs anu bersangkutan sareng / atanapi perusahaan pihak katilu tiasa ditempatkeun dina terminal anjeun.

Salami navigasi munggaran dina situs ieu, spanduk panjelasan ngeunaan panggunaan "cookies" bakal muncul. Kusabab kitu, ku neraskeun ngotéktak, palanggan sareng / atanapi prospek bakal dianggap diinformasikeun sareng parantos nampi panggunaan "cookies". Idin anu dibéré bakal sah salami tilu belas (13) bulan. Pamaké ngagaduhan pilihan pikeun nganonaktifkeun cookies tina setélan pangotéktakna. 

Sadaya inpormasi anu dikumpulkeun ngan bakal dianggo pikeun ngalacak volume, jinis sareng konfigurasi patalimarga anu nganggo situs ieu, pikeun ngembangkeun desain sareng tata ruang na sareng tujuan administrasi sareng perencanaan anu sanésna sareng langkung umumna pikeun ningkatkeun jasa. yén kami nawiskeun anjeun.

Cookie ieu aya dina situs ieu: 

Google cookies:

- Google analitik: dipaké pikeun ngukur audién dina situs.
- Manajer tag Google: ngagampangkeun palaksanaan tag dina halaman sareng ngamungkinkeun anjeun ngatur tag Google. 
- Google Adsense: Jaringan iklan Google nganggo halaman wéb atanapi pidéo YouTube salaku pangrojong pikeun iklanna. 
- Google Dynamic Remarketing: ngamungkinkeun anjeun nawiskeun iklan dinamis dumasar kana pamilarian sateuacanna. 
- Konversi Google Adwords: alat pikeun ngawaskeun iklan iklan AdWords. 
- DoubleClick: Google pariwara cookies pikeun ngadistribusikaeun spanduk.

Umur cookies ieu nyaéta tilu belas bulan.

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan panggunaan, manajemén sareng ngahapus "cookies", pikeun naon waé jinis panyungsi, kami ngajak anjeun konsultasi tautan ieu: https://www.cnil.fr/fr/cookies-les-outils-pour-les-maitriser.


Pasal 14 - Poto sareng representasi produk


Foto produk sareng / atanapi jasa, dibarengan déskripsi na, sanés kontraktual sareng henteu ngabeungkeut panerbitna.


Pasal 15 - Hukum anu berlaku


Kaayaan panggunaan situs ieu diatur ku hukum Perancis sareng tunduk kana yurisdiksi pengadilan kantor pusat penerbit, tunduk kana atribusi khusus yurisdiksi anu timbul tina hukum atanapi peraturan anu khusus.


Pasal 16 - Hubungi kami


Pikeun patalékan, inpormasi ngeunaan produk anu dipidangkeun dina situs, atanapi ngeunaan situs éta sorangan, anjeun tiasa ngantunkeun pesen di alamat ieu: contact@truffes-vip.com