Buleud sakitar truffle hideung

NAWIHAN KAHADIAHAN

Kado di sakuliling truffle hideung, ideu kado pikeun ngaleutikan kuncup rasa anjeun sareng anu anjeun resep.

JAMINAN PUASA

Produk Kerajinan Dijamin, pabrik Perancis, dina produksi alit sakedik pisan VIP

MÉTODE PEMBAYARAN

Tuber melanosporum, truffle hideung atanapi truffle Périgord hideung

Toko Online

Uyah Guérande sareng truffle hideung (20g)

Rujukan 7427135936395
5.00 €
En stock
1
Rincian produk

Uyah Guérande sareng truffle hideung (20g)

Pelengkap anu idéal, dina harga anu murah, nempatkeun dina karinjang anjeun pikeun ningkatkeun piring atanapi aperitif anjeun!

Pilarian didieu sadayana sihir tina truffle hideung asli, Tuber Mélanosporum! Mangrupikeun truffle langka kalayan aroma anu halus sareng raos anu indah anu ngahias tuangeun anu aya dina kontak.

Truffle hideung raoseun pisan. Éta ngagaduhan rasa anu rada cabé sareng bau anu pikaresepeun anu nimbulkeun humus, lahan leuweung anu lembab sareng buah garing anu anggang.

Produk bumbu anu berharga, truffle hideung ningkatkeun piring sareng catetan anu mulia sareng murni.

Patepungan anu éndah antara laut sareng darat, ieu uyah truffle hideung diwangun tina proporsi anu dicampurkeun ku pangabisa, masihan parebut, omelet, kerang sareng sadayana lauk bakar rasa anu raos sareng seungit anu luar biasa. Uyah anu dicangking ieu ogé bakal nyéépkeun kéju embe seger, dina kentang tumbuk atanapi ngan saukur dina endog pindang.

Ngagunakeun nasihat: tambihkeun uyah truffle hideung dina akhir asak ulah kaleungitan seungit na.

bahan: uyah, truffle hideung Tuber Melanosporum 3%

Simpen produk ieu engké

Truffle Hideung Périgord (tuber melanosporum) mangrupikeun produk kalayan rasa anu luar biasa. Mangsa na pondok pikeun truffles seger ulah ragu pikeun cadangan, moal aya anu matak saréréa ...

Pendakan kotak kami pikeun VIP dumasar kana truffle hideung. Produk artisanal jumlah leutik.

Anjeun resep nyenangkeun kulawarga, réréncangan anjeun ku nyayogikeun aranjeunna piring anu raos. Anjeun resep ningkatkeun piring kalayan produk anu luar biasa. Janten, gancang mendakan produk anu saé ieu.
Salaku tambahan, mentega Truffle ngandung truffle hideung asli anu disebut ogé Tuber Mélanosporum.

Spesialis resep truffle ieu, aranjeunna masihan rasa halus tina kemiri, kasturi sareng undergrowth. Aranjeunna bakal ngahudangkeun kuncup rasa anjeun. Mentega kualitas ngandung 3% truffle hideung teu aya warna!

Pikaresepeun malem VIP: Dina kotak aperitif, kami parantos milih dua produk kalayan ati-ati pisan ku para ahli truffle kami, pikeun kualitas raos: truffle pâté sareng mentega truffle.

Salaku tambahan, anjeun kedah terang yén produksi truffle hideung ( umbi melanosporum ) sanés élmu anu pasti sareng gumantung kana taun pangasilanana jauh tina sami.

Maka, seuseueurna produk didamel nganggo truffle hideung ti daérah Périgord (tuber melanosporum), tapi gumantung kana taun sareng jumlah anu dipanén, urang kuat milih truffle hideung ( umbi melanosporum ), ti daérah sanés pikeun nyusun produk urang.