Buleud sakitar truffle hideung

NAWIHAN KAHADIAHAN

Kado di sakuliling truffle hideung, ideu kado pikeun ngaleutikan kuncup rasa anjeun sareng anu anjeun resep.

JAMINAN PUASA

Produk Kerajinan Dijamin, pabrik Perancis, dina produksi alit sakedik pisan VIP

MÉTODE PEMBAYARAN

Tuber melanosporum, truffle hideung atanapi truffle Périgord hideung

Toko Online

Trio garam trio - kotak Asada

Rujukan 00001
34.90 €
En stock
1
Rincian produk

Pilarian kotak cantik trio uyah truffle hideung ieu sareng minyak truffle hideung organik na.

Ieu kotak kanggo ngawarnaan barbecue atanapi plancha anjeun!

Kotak anu megah ieu ogé bakal sampurna dina méja anjeun pikeun ngiringan piring sareng nalukkeun sémah anjeun.

Pikeun masihan kado atanapi mikat sémah anjeun, ieu mangrupikeun beuli anu sampurna pikeun VIP!

Dina kotak ieu anjeun ngagaduhan:

- 1 uyah tina hymalya

  • 45 g uyah hideung Hawaii, kalayan 3% truffle hideung;
  • 45 g uyah Guérande, kalayan 3% truffle hideung;
  • 45 g uyah Himalaya pink, kalayan 3% truffle hideung;
  • 1 minyak minyak zaitun hideung (50ml) AOP des beaux de Provence Organik kalayan aroma truffle hideung
  • 1 séndok uyah mini


    Uyah hideung Hawaii

    Ngeunah ku warna hideung arengna anu asalna tina tambahan batu lava dina bak anu netep, uyah alami ieu pinuh ku mineral. Kalayan rasa anu haseup entéh, éta bakal ngajentul dina foie gras, kerang sareng seueur deui. Kadaharan ti laut. Éta bakal masihan sumanget perayaan pikeun verrines sareng roti bakar.

    Himalaya uyah pink

    Salah sahiji uyah batu langka pisan, atanapi uyah bumi, uyah Himalaya pink nyaéta hampang pisan kumargi henteu diodopsi. Garing pisan, uyah ieu cocog pikeun ngagiling. inten uyah cocog sareng sadaya piring sareng ngagaduhan kakuatan uyah anu langkung handap tibatan fleur de sel.

    Uyah Guérande

    Panambah rasa alam anu saé, uyah Guérande cocog sareng sadaya masakan anu gurih sareng jero sareng aroma sareng potongan truffle hideung.

    Oli zaitun organik

    Anjeun resep produk anu luar biasa, anu ngahias bumi sareng tradisi. Anjeun bakal dimeunangkeun ku minyak zaitun organik organik kalayan aroma alami truffle hideung, sareng minyak PDO ti daérah Beaux-de-Provence.
Simpen produk ieu engké

Truffle Hideung Périgord (tuber melanosporum) mangrupikeun produk kalayan rasa anu luar biasa. Mangsa na pondok pikeun truffles seger ulah ragu pikeun cadangan, moal aya anu matak saréréa ...

Pendakan kotak kami pikeun VIP dumasar kana truffle hideung. Produk artisanal jumlah leutik.

Anjeun resep nyenangkeun kulawarga, réréncangan anjeun ku nyayogikeun aranjeunna piring anu raos. Anjeun resep ningkatkeun piring kalayan produk anu luar biasa. Janten, gancang mendakan produk anu saé ieu.
Salaku tambahan, mentega Truffle ngandung truffle hideung asli anu disebut ogé Tuber Mélanosporum.

Spesialis resep truffle ieu, aranjeunna masihan rasa halus tina kemiri, kasturi sareng undergrowth. Aranjeunna bakal ngahudangkeun kuncup rasa anjeun. Mentega kualitas ngandung 3% truffle hideung teu aya warna!

Pikaresepeun malem VIP: Dina kotak aperitif, kami parantos milih dua produk kalayan ati-ati pisan ku para ahli truffle kami, pikeun kualitas raos: truffle pâté sareng mentega truffle.

Salaku tambahan, anjeun kedah terang yén produksi truffle hideung ( umbi melanosporum ) sanés élmu anu pasti sareng gumantung kana taun pangasilanana jauh tina sami.

Maka, seuseueurna produk didamel nganggo truffle hideung ti daérah Périgord (tuber melanosporum), tapi gumantung kana taun sareng jumlah anu dipanén, urang kuat milih truffle hideung ( umbi melanosporum ), ti daérah sanés pikeun nyusun produk urang.