Buleud sakitar truffle hideung

NAWIHAN KAHADIAHAN

Kado di sakuliling truffle hideung, ideu kado pikeun ngaleutikan kuncup rasa anjeun sareng anu anjeun resep.

JAMINAN PUASA

Produk Kerajinan Dijamin, pabrik Perancis, dina produksi alit sakedik pisan VIP

MÉTODE PEMBAYARAN

Tuber melanosporum, truffle hideung atanapi truffle Périgord hideung

Toko Online

Mentega truffle

Rujukan 7427135936364
9.90 €
En stock
1
Rincian produk

Mentega truffle hideung

Mentega truffle hideung, pikeun mikat tamu anjeun

Anjeun resep nyenangkeun kulawarga, réréncangan anjeun ku nyayogikeun aranjeunna piring anu raos. Anjeun resep ningkatkeun piring sareng produk anu luar biasa. Janten, gancang panggihan mantega truffle hideung, produk tina taneuh Perancis.

Mentega truffle ngandung truffle hideung asli anu disebut ogé Tuber Mélanosporum, truffles dipanén di Kidul Perancis. Truffles ieu kacida hargana ku spesialis sabab ngahasilkeun rasa halus tina kemiri, kasturi sareng undergrowth. Aranjeunna bakal ngahudangkeun kuncup rasa anjeun. Mentega kualitas kalayan truffles ngandung:

  • Mantega anu diklarifikasi, 3% truffle hideung, uyah

Mentega truffle hideung bakal raos sareng nambihan kalancaran masakan sadidinten atanapi kana piring liburan, kana piring panas atanapi tiis:

  • Dina daging bakar, sapertos mentega maitre d ',
  • Kalayan kentang ngan saukur dikukus,
  • Dina risotto a,
  • Nyebarkeun dina roti anu saé salaku iringan tiram
  • Pikeun tagliatelle sareng truffle butter, piring anu lezat sareng henteu pikaresepeun.

Jsb

Mentega truffle hideung mangrupikeun produk anu raoseun luar biasa. Tapi, éta pikaresepeun dina harga anu terjangkau. Buru-buru teras pesen pikeun ningkatkeun olahan kuliner anjeun!

Mentega parantos diklarifikasi teras disterilkeun supados tetep tiis saatos dibuka sareng dikonsumsi gancang.

Simpen produk ieu engké

Truffle Hideung Périgord (tuber melanosporum) mangrupikeun produk kalayan rasa anu luar biasa. Mangsa na pondok pikeun truffles seger ulah ragu pikeun cadangan, moal aya anu matak saréréa ...

Pendakan kotak kami pikeun VIP dumasar kana truffle hideung. Produk artisanal jumlah leutik.

Anjeun resep nyenangkeun kulawarga, réréncangan anjeun ku nyayogikeun aranjeunna piring anu raos. Anjeun resep ningkatkeun piring kalayan produk anu luar biasa. Janten, gancang mendakan produk anu saé ieu.
Salaku tambahan, mentega Truffle ngandung truffle hideung asli anu disebut ogé Tuber Mélanosporum.

Spesialis resep truffle ieu, aranjeunna masihan rasa halus tina kemiri, kasturi sareng undergrowth. Aranjeunna bakal ngahudangkeun kuncup rasa anjeun. Mentega kualitas ngandung 3% truffle hideung teu aya warna!

Pikaresepeun malem VIP: Dina kotak aperitif, kami parantos milih dua produk kalayan ati-ati pisan ku para ahli truffle kami, pikeun kualitas raos: truffle pâté sareng mentega truffle.

Salaku tambahan, anjeun kedah terang yén produksi truffle hideung ( umbi melanosporum ) sanés élmu anu pasti sareng gumantung kana taun pangasilanana jauh tina sami.

Maka, seuseueurna produk didamel nganggo truffle hideung ti daérah Périgord (tuber melanosporum), tapi gumantung kana taun sareng jumlah anu dipanén, urang kuat milih truffle hideung ( umbi melanosporum ), ti daérah sanés pikeun nyusun produk urang.