Buleud sakitar truffle hideung

NAWIHAN KAHADIAHAN

Kado di sakuliling truffle hideung, ideu kado pikeun ngaleutikan kuncup rasa anjeun sareng anu anjeun resep.

JAMINAN PUASA

Produk Kerajinan Dijamin, pabrik Perancis, dina produksi alit sakedik pisan VIP

MÉTODE PEMBAYARAN

Tuber melanosporum, truffle hideung atanapi truffle Périgord hideung

Toko Online

Kotak apéritif truffle

Rujukan 7427135936357
29.90 €
En stock
1
Rincian produk

Kotak apéritif sareng truffle pâté sareng truffle butter, produk anu luar biasa pikeun aperitif perayaan

Kumaha carana ngatur apéritif anu luar biasa pikeun gourmets? Naon kado pikeun masihan ka babaturan atanapi klien penting perusahaan anjeun? Pilarian kotak aperitif méwah. Kotak kado ieu diwangun ku dua produk lokal anu berkualitas tinggi: truffle pâté sareng truffle butter.



komposisi kotak:

- 1 Pét truffled sareng 180G - komposisi: daging babi, ati babi, endog, truffle hideung (3%), uyah.
- 1 mentega truffle 40G - komposisi: mantega diklarifikasi, truffle hideung (3%), uyah. (toples disterilkeun, tetep tiis dina 8 ° ngan saatos dibuka sareng meakeun gancang).

PERHATIAN, ngeunaan kendi, mérek sareng bentukna tiasa bénten sareng poto, gumantung kana kasadiaan panyadia, tapi kontén sareng beuratna henteu robih)


Truffle mangrupikeun produk perayaan, anu ngagaduhan tempat pikeun ménu méja anu dibéntangan hébat. Persiapan dumasar-truffle ku sabab kitu olahan kuliner luhur tapi ogé resep olahan kuliner anu ngeunah, anu ngaleupaskeun catetan halus tina kemiri sareng pepelakan. Dina kotak aperitif, dua produk parantos dipilih kalayan ati-ati ku para ahli truffle kami, pikeun kualitas rasa na: truffle pâté sareng truffle butter.

Truffle pâté mangrupikeun perkawinan anu lemes pikeun nagara tradisional sareng truffle. Pikeun aperitif anu teu tiasa dilupakan, truffle pâté tiasa dinikmati dina roti bakar, dina roti nagara sareng sajabana. Sedengkeun pikeun mentega anu diepak, éta pikaresepeun bakal ngareuwaskeun kuncup rasa, kalebet anu paling lemes. Mémang, mantega bakal ngébréhkeun rasa truffle, sabab truffle kalayan catetan na duanana halus sareng kompleks kedah dibarengan ku persiapan saderhana. Mentega truffle ti daérah urang tiasa didahar nyalira dina roti bakar atanapi kalayan produk gourmet, sapertos ham country. Truffle butter ogé tiasa dianggo pikeun ningkatkeun piring anu panas. Kumaha teu ragrag kerang anu ngan ukur seared kalayan sentuhan mentega truffled?

Kotak truffle pâté sareng truffle butter aperitif mangrupikeun ideu kado, anu anjeun pasti bakal resep anu resep gastronomi Perancis anu luhur. Leres, dua produk ieu mangrupikeun masakan luar biasa anu kualitas artisanal.



- 180G truffle pâté - komposisi: daging babi, ati babi, endog, truffle hideung (3%), uyah.
- Truffle butter 40G - komposisi: mentega, truffle hideung (3%), uyah. (toples disterilkeun, tetep tiis dina 8 ° ngan saatos dibuka sareng meakeun gancang). Mentega parantos diklarifikasi teras disterilkeun, éta dijaga tetep tiis saatos dibuka sareng dikonsumsi gancang.

perhatian: gumantung kana kasadiaan panyadia kami, mérek kendi (sahingga bentukna) tiasa bénten tibatan dina poto, tapi eusina sareng beurat eusi tetep sami.

Simpen produk ieu engké

Truffle Hideung Périgord (tuber melanosporum) mangrupikeun produk kalayan rasa anu luar biasa. Mangsa na pondok pikeun truffles seger ulah ragu pikeun cadangan, moal aya anu matak saréréa ...

Pendakan kotak kami pikeun VIP dumasar kana truffle hideung. Produk artisanal jumlah leutik.

Anjeun resep nyenangkeun kulawarga, réréncangan anjeun ku nyayogikeun aranjeunna piring anu raos. Anjeun resep ningkatkeun piring kalayan produk anu luar biasa. Janten, gancang mendakan produk anu saé ieu.
Salaku tambahan, mentega Truffle ngandung truffle hideung asli anu disebut ogé Tuber Mélanosporum.

Spesialis resep truffle ieu, aranjeunna masihan rasa halus tina kemiri, kasturi sareng undergrowth. Aranjeunna bakal ngahudangkeun kuncup rasa anjeun. Mentega kualitas ngandung 3% truffle hideung teu aya warna!

Pikaresepeun malem VIP: Dina kotak aperitif, kami parantos milih dua produk kalayan ati-ati pisan ku para ahli truffle kami, pikeun kualitas raos: truffle pâté sareng mentega truffle.

Salaku tambahan, anjeun kedah terang yén produksi truffle hideung ( umbi melanosporum ) sanés élmu anu pasti sareng gumantung kana taun pangasilanana jauh tina sami.

Maka, seuseueurna produk didamel nganggo truffle hideung ti daérah Périgord (tuber melanosporum), tapi gumantung kana taun sareng jumlah anu dipanén, urang kuat milih truffle hideung ( umbi melanosporum ), ti daérah sanés pikeun nyusun produk urang.