Buleud sakitar truffle hideung

NAWIHAN KAHADIAHAN

Kado di sakuliling truffle hideung, ideu kado pikeun ngaleutikan kuncup rasa anjeun sareng anu anjeun resep.

JAMINAN PUASA

Produk Kerajinan Dijamin, pabrik Perancis, dina produksi alit sakedik pisan VIP

MÉTODE PEMBAYARAN

Tuber melanosporum, truffle hideung atanapi truffle Périgord hideung

Toko Online

Kotak Kado sakitar Truffle Hideung

Rujukan 7427135936340
24.99 €
KODE PROMO: FLASH
En stock
1
Rincian produk

Kotak kado pikeun VIP didamel tina truffle hideung.

Kotak kado truffle VIP mangrupikeun kotak pikeun mendakan produk truffle tina terroirs kami

Anjeun hoyong mendakan, pikeun nyiptakeun kamungkinan kuliner anu ditawarkeun ku bahan-bahan anu saé dumasar kana truffle ti daérah kami, bahan-bahan anu diakui ku koki anu pangageungna, di panjuru dunya. Janten, Trufffes-VIP parantos nyiptakeun khusus kanggo anjeun, Kotak kado pikeun mendakan produk truffled.

Kotak kado truffle hideung ngandung:

  • a truffle pâté tina 110 gram (3% truffle hideung) anu ngahargaan resep tradisional pikeun terrine nagara asli: daging babi, ati babi, endog, susu, uyah, lada (saeutik tilas bumbu Provence). Tapi terrine anu enak ieu ngagaduhan bahan deui, anu ngajantenkeunana janten nagara luar biasa, terrine anu murah: truffle hideung (dina 3%).
  • 20 gram uyah Guérande sareng truffle (3%), perkawinan dua bahan anu kualitasna teu sami sahingga tiasa ningkatkeun piring naon waé,
  • Sebotol minyak zaitun organik kalayan aroma alami truffle hideung (botol 50ml), ledakan rasa


Simpen produk ieu engké

Truffle Hideung Périgord (tuber melanosporum) mangrupikeun produk kalayan rasa anu luar biasa. Mangsa na pondok pikeun truffles seger ulah ragu pikeun cadangan, moal aya anu matak saréréa ...

Pendakan kotak kami pikeun VIP dumasar kana truffle hideung. Produk artisanal jumlah leutik.

Anjeun resep nyenangkeun kulawarga, réréncangan anjeun ku nyayogikeun aranjeunna piring anu raos. Anjeun resep ningkatkeun piring kalayan produk anu luar biasa. Janten, gancang mendakan produk anu saé ieu.
Salaku tambahan, mentega Truffle ngandung truffle hideung asli anu disebut ogé Tuber Mélanosporum.

Spesialis resep truffle ieu, aranjeunna masihan rasa halus tina kemiri, kasturi sareng undergrowth. Aranjeunna bakal ngahudangkeun kuncup rasa anjeun. Mentega kualitas ngandung 3% truffle hideung teu aya warna!

Pikaresepeun malem VIP: Dina kotak aperitif, kami parantos milih dua produk kalayan ati-ati pisan ku para ahli truffle kami, pikeun kualitas raos: truffle pâté sareng mentega truffle.

Salaku tambahan, anjeun kedah terang yén produksi truffle hideung ( umbi melanosporum ) sanés élmu anu pasti sareng gumantung kana taun pangasilanana jauh tina sami.

Maka, seuseueurna produk didamel nganggo truffle hideung ti daérah Périgord (tuber melanosporum), tapi gumantung kana taun sareng jumlah anu dipanén, urang kuat milih truffle hideung ( umbi melanosporum ), ti daérah sanés pikeun nyusun produk urang.