Waktos persiapan: 5 menit

Waktos masak: 10 menit

Kéju domba Rocamadours kalayan minyak truffle hideung

Bahan pikeun 6 jalma

6 kéju domba rocamadour

5 centilitres minyak zaitun dina jus truffle

Cabé bodas

5 cabé berry

Fleur de sel sareng truffle hideung

siap-siapna

Panaskan oven anjeun ka 180 ° C.

Tempatkeun kéju domba Rocamadours dina ramekin diaméterna 15 séntiméter.

Teras tambahkeun minyak sareng cabé.

Panggang salami 10 menit dina 180 ° C.

Leres-leres tina oven, taburkeun ciwit fleur de sel kalayan truffle hideung.

Sajikeun kalayan roti bakar roti bakar atanapi potongan roti pikeun dipping.